dimarts, 20 de març del 2012

19ena Jornada: La Salle 2 - Veterans CP Vilanova B 4

Crònica: Partit fred, jugat amb molta intensitat per part nostre, però que com les últimes jornades ens va costar molt i molt fer el primer gol, fent que un equip que no ha guanyat cap partit en la competició s'anès creixent i creixent fins el punt que la primera part finalitzès amb un marcador de 1 a 0 pels locals.

Aquest era el marcador a l'inici de la segona part.

Els jugadors del Veterans del CPV anevem perduts!!
 Per sort la segona part amb una mica més d'intensitat, més pressió i més encert, encara que no massa va fer que anessin pujant poc a poc els gols al marcador. Per fer l'empat el Josep (Salva pels amics) va fer un golàs picant la pilota a l'aire. El segon El "Torru" que tornava desprès de dies sense veure li el pel, també picant la pilota al sortir de darrere la porteria. El tercer gràcies a la desena falta acumulativa el Juanjo, i per tancar el partit el Jordi desprès de rebre uns quant cops d'stick va fer el quart.

Faltaven 4 minuts per acabar i encara podíem haver fet algun golet més, però els pals va evitar que tots el components de l'expedició vilanovina marquessin ahir. L'Eloi va acabar desesperat, el Daniel va xutar en una jugada fins a 4 vegades seguides, primer al pal, desprès el porter, un altre cop el porter i per últim fora. I fins i tot el Carles que tant prometia, sembla que va gastar els cartutxos en el primer partit perquè ahir no va seguir amb la seva ratxa anotadora. S'ha de dir també que el pal ho va impedir.

Partit estrany que ens recordava molt el de Girona, aquell el vam empatar, aquest l'hem guanyat. Aquesta és la part més positiva del partit d'ahir. Els tres punts.
Marcador final, falta anotar el segon gol de la Salle, que va ser a l'últim segon, no donant temps ni anotar-ho!!

Recollint els nostres companys veterans, fins la pròxima, per cert haig de canviar la càmara!!