dimecres, 21 de novembre del 2012

Avui entreno i convocatòria

Aquesta nit els Veterans del CP Vilanova faran l'últim entrenament abans de disputar el tercer partit de la temporada. Aquest serà contra el CT Barcino el dilluns 26 a les 21:30.
Els companys del CT Barcino i la Federació van estar sempre en disposició de col·laborar, per tal de que aquest partit una vegada ajornat per motius laborals i personals de la tretzena de jugadors dels Veterans del CP Vilanova, es disputes quan abans millor.
Els Vilanovins van suggerir fer un canvi en l'ordre del calendari i jugar el partit a casa aquest divendres com si fos el de la segona volta, però als barcelonins no els hi anava bé i ens van proposar jugar el dilluns 26.
Amb les noves tecnologies en menys de 30 minuts vam tenir jugadors suficients que confirmaven la seva assistència el dilluns al partit i així es va fer comunicar a la Federació i als companys veterans del CT Barcino.
Aquesta vegada som més de tres jugadors i un porter i jugarem i disfrutar-em de la "bombonera" barcelonina!!!!!
Així que avui a esforçar-se per entrar a la convocatòria, segur que ningú s'ho voldrà perdre però algú li tocarà, de moment tenim una baixa per motius laborals i esperem que a la porteria no si sumi el Oscar i ja estigui recupera't de la lesió al genoll,... i avui ni pilotades ni cops als companys, que un altre ajornament no ens l'accepten!!!

Final Champions 2000 Oporto - Barça

Imatges pel record, les he vist i he pensat en com a millorat el hoquei, però pavellons tant plens ja no es veuen i passió com hi havia abans tampoc, sort tenim que els veterans mantenim algunes tradicions. Encara que poques amb el nou reglament!!

1 comentari:

Arxiu del blog