dimarts, 25 de novembre del 2014

CF Cuatro Vientos 5 - Veterans CP Vilanova 3

Crònica:
Un dia més és repeteix el guió.
Gran primera part, on la falta d'encert per part nostre, no ens va permetre sentenciar el partit.
Els vam tenir, com vàrem tenir el Mollet, el St. Celoni i el Cerdanyola.
Però no estem encertats de cara porteria, perdonem molt i nosaltres regalem.
Aquest cop no va ser un gol a l'últim segon del final de la primera part, però si van ser dos gols evitables.
Un, en un "barullo" dins l'àrea, que acaba amb la pilota dins la porteria de l'Eduard, provocant l'empat en el marcador.
Si! una vegada més vam marcar nosaltres primer. En un gol del Juanjo amb una gran combinació amb el David. I desprès ens van tornar a empatar. Amb un gol a pròpia porteria.
Si! una vegada més vam marcar i anaven per davant del marcador. L'Oscar en una acció amb el Jordi Orus combinant dins l'àrea van fer que estiguéssim molts minuts per davant del marcador i amb un Cuatro Vientos tocat, van ser uns minuts on els pals, les bones intervencions del porter local i el desencert nostre no ens va permetre sentenciar el partit. I ens anaven a la mitja part ambla sensació una vegada més de perdre una gran oportunitat de tenir la possibilitat de puntuar.

Segona part, seguim amb la mateixa tònica, però sense una rotació àmplia, només teniem un canvi, era qüestió de temps que el físic caigués. Així va ser que en 5 minuts del 20 al 15, per acabar el partit, els locals en tres contraatacs van matar el partit.
Van pujar la pressió, nosaltres varem tenir les nostres opcions, moltes, llançaments, uns contra uns, pals,... al final el Jordi va poder fer un gol per maquillar el resultat, que no reflectia la igualtat en el joc.
La veterania i un equip amb 7 jugadors de pista van fer que les forces decantessin el partit i res més.

Potser amb un arbitratge no tant parcial. Potser amb un pèl de sort. Potser amb un parell de canvis. La qüestió que es va repetir el guió de Mollet, de Sant Celoni i de Cerdanyola. Els vàrem tenir però vam perdre.
Sensacions sempre bones, rialles, bon rotllo, algun comentari fora de lloc que tindrem que tenir més cura, però estem convençuts de fer un bon hoquei i fer disfrutar als nostres rivals, com nosaltres disfrutem competint i lluitant, perquè el comentari de tots els rivals que hem tingut fins ara és el mateix, gran partit, gran hoquei, i com ens heu fet suar!
Molt orgullós d'aquests veterans i de com defensen la camiseta, ho farem millor un dia o pitjor un altre però sempre amb la màxima competitivitat i veterania.
El pròxim dimarts a casa, recuperem el partit ajornat en el seu dia contra el  UE Horta, esperem fer-ho millor, encara que millor segur que és possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog