divendres, 28 de novembre del 2014

Jornada 4: Veterans CP Vilanova - UE Horta

El partit que en el seu moment va ser ajornat el jugarem aquest dimarts dia 2 de desembre contra el UE Horta. Serà el nostre segon partit a casa i aquest a de ser el nostre fort. Els partits a casa. Ens estem adonant que jugar i guanyar a fora es molt complicat. Ja sigui per la igualtat dels rivals, per la pista, per els arbitratges "caseros" que ens estem trobant, i també per les baixes d'efectius que tenim en cada desplaçament.
Esperem que aquest segon partit a casa sigui el punt d'inflexió que necessita l'equip. Dimarts a Blanes vam recuperar l'esperit defensiu de l'equip que ens va fer ser l'equip menys golejat. Errors propis i molta mala sort va fer que no estiguéssim de sort en tancar millor la defensa. L'Eduard cada partit recupera les sensacions que va tenir la temporada passada i això recolza molt a la defensa vilanovina.
Ara falta recuperar l'instint golejador que varem demostrar a Mollet, però que des de llavors sembla que hem oblidat. L'Horta es un equip que depen molt dels jugadors que es puguin desplaçar als partits. Tenen un planter veterà a la categoria i amb jugadors contrastats. ara falta saber quants podran venir i si també com nosaltres pensen que aquest partit pot marcar la línia de joc i resultats

del seu equip. Ells amb un partit menys que nosaltres i un punt més també buscant aquesta regularitat.
Segur que serà un partit ajustat i competit. Us convidem a venir a les 22 hores a les Casernes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog