divendres, 14 de novembre del 2014

Jornada 5 i una mica d'avantmatx: HC Ripollet A - Veterans CP Vilanova - AJORNAT

Avui els veterans del CP Vilanova teniem que desplaçar-nos a Ripollet, però l'edat no perdona i els cops tampoc. Desprès de l'entrenament de dimarts, alguns vam sortir tocats per cops i pilotades, i el que va sortir més mal parat va ser el porter, l'Eduard. Avui no es veia amb forces de posar-se a la porteria, esperem que pel pròxim partit s'hagi recuperat.

Agraïm el gest dels companys del Ripollet per entendre la situació i ajornar el partit amb els inconvenients que a ells els hi suposa. Esperem tenir aviat data per jugar un bon partit entre dos equips molt semblants de joc i nivell.
Aviat esperem veure davant del pavelló de Ripollet per veure aquest detall de la ciutat al nostre esport.
Així que sense aquest partit d'avui i a l'espera de la recuperació del porter, dimarts ens visiten els actuals campions de la Lliga Catalana de Veterans. Tot un Barça de nou per les Casernes. La hora serà a les 22 hores i aquest cop i gràcies a la gestió de l'Oriol entrenador del júnior i del 2ona Catalana, podrem jugar a la pista principal del pavelló, perquè si hi ha algun malalt del hoquei, algun friqui, o també algun familiar que li faci gràcia veure damunt la pista antics campions del món, campió olímpic, campions d'Europa, campions d'Espanya,...... doncs això, que podran gaudir asseguts a les grades i si volen animar a un combatiu Vilanova que està lluitant per adequar-se a la lliga i que tots els partits jugats els ha tingut en algun moment per davant del marcador per acabar perdent. Però ja arribarà la primera si seguim igual.
També tenim la incògnita si el Beto Borregan jugarà o no amb el VeteBarça, un jugador especial i que encara ara donaria guerra en competició professional. Els demés els coneixem bé, El Gaby, el Rovira, dos davanters mortals al segon pal. La conducció al darrere del gran dels Segarra amb el Plaza d'executor, i els relleus del Coll (antic jugador del Patí), l'Ivan Tibau també amb molta finalització, i com no l'incombustible Joan Enric Torner,... i a la porteria un Tino que es motiva molt quan juga a Vilanova i un Juanra de Moya que voldrà venjança desprès de l'últim cop que ens va visitar i que li vam fer 5.
Ja veieu jugadors de molt de renom que es coneixen molt bé les Casernes i el que representa pel hoquei català aquesta petita Catedral del hoquei patins. I que sempre els hi ha agradat l'ambient que si respira i sobretot per l'afició que tenim.
Així que si tenim algún aficionat o soci que vulgui recordar i veure noms il·lustres del nostre hoquei davant d'uns Veterans del CP Vilanova que esperem donar la talla i presentar la nostre lluita i coratge per fer un partit emocionant i espectacular, es pot passar desprès de sopar per les Casernes allà les 22 hores, us hi esperem!
Aquests és el VeteBarça d'aquesta temporada i que vindrà dimarts.

Aquesta és la última visita del VeteBarça a les Casernes, temporada 2009-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog