dimecres, 3 de desembre del 2014

Jornada 4: Veterans CP Vilanova 8 - UE Horta 2

Crònica: Com necessitava l'equip aquest partit. Partit amb un inici amb molt de respecte per part dels dos equips amb defenses zonals ambdós equips. El partit avançava i el resultat no es movia. Oportunitats poques tant per uns com per els altres. El nostre joc va ser molt exterior i poc profund en aquests minuts inicials, un parell de contraatacs nostres, donem els primers avisos d'anar a pel partit. Així el Jordi Orus inaugura el marcador en jugada marca de la casa. Tornàvem a iniciar el partit com tots els jugats fins ara guanyant, però no estàvem gaire precisos i en un tall de pilota l'Horta té la possibilitat de crear un contraatac que suposa l'empat al marcador.
Fent pinya abans de començar.
Portàvem uns 12 minuts quan fem la primera roda de canvis el Carles (un dels +50 de l'equip, ahir titular) i l'Oscar deixen la pista momentàniament per donar entrada al Juanjo, i al debutant a la categoria de veterans el Josep Lluís del Riu. Aquest canvi va donar profunditat al joc i més insistència a l'hora d'anar a porteria. Així en una pilota rebutjada pel porter visitant, que ahir va salvar el seu equip d'un marcador més contundent, el Juanjo fa el segon. El Josep Lluís en una passada al segon pal fa el tercer i desprès en un xut creuat fa el quart. Van ser els millors minuts de l'equip. L'Horta havia canviat la defensa a individual i l'equip es va trobar més còmode.
Al final de la primera part vam deixar-nos anar una mica i l'Eduard va fer unes parades molt meritòries mantenint la distància en el marcador.
La segona part la plantegem amb la mateixa rotació de canvis. La arribada del Josep Lluís ens permet aquesta rotació més i això ahir es va notar molt i així va anar el resultat.

Resultat al final de la 1a part.

Reposant en el descans els companys veteranus del Horta, amb un il·lustre a la banqueta.

La nostre defensa zonal, va seguir ajudant a l'Eduard a que les oportunitats fossin les menys possibles pels visitants i que nosaltres ens recreéssim en l'atac potser massa i tot i contagiant-nos d'un joc sense gaire control. Als 15 minuts pel final el resultat seguia sent el mateix. Temps mort.
Tres gols, a quin millor del David Parejo, va posar les coses a lloc. Grans gols d'un David que va trobar la inspiració i va col·locar tres escaires quasi consecutives.
Un gol dels visitants amb molta fortuna va posar el 7-2 desprès de tocar la pilota al pal i desprès l'esquena de l'Eduard. Fins al final vam tenir més oportunitats, teniem ganes de gols i de retrobar aquella sensació de guanyar un partit que semblava que havíem perdut, però ahir vam recuperar. Un últim gol a falta de poc segons del Jordi Orus va tancar el marcador.

Foto final de partit. amb l'àrbitre i tot!!!

Tres punts que fan que inaugurem la casella de punts i que ens dona moral pels dos partits consecutius que tenim a casa abans de Nadal. El pròxim dimarts a casa, rebem el Noia. Amb enfrontament familiar pel mig. I una setmana desprès, també a les Casernes i si no hi ha cap imprevist d'última hora el Barça recuperarà el partit ajornat en el seu dia visitant-nos.
Esperem seguir competint i disfrutant de partits i dels companys veteranuus!! La setmana pròxima més!