dimecres, 17 de desembre del 2014

Jornada 9: Veterans CP Vilanova 3 - FC Barcelona 8

Crònica: Partit que vam competir, que vam tenir alguna possibilitat fins el 3-5. Aquí vam deixar de lluitar per la victòria i/o l'empat i vam fer que els menys habitual juguessin contra uns grans jugadors, contra un gran equip, que van passant els anys i segueixen imposant la seva qualitat i eficàcia.
Primera part, la nostre defensa s'atraganta a l'equip visitant, el Barça no està còmode, no connecta amb els seus davanters. Ni el Gaby, ni el Rovira poden rematar amb comoditat i aquelles ocasions que tenen un grandíssim Eduard les atura. Això ens dona confiança en anar l'atac. El Jordi Orus, el David, i fins i tot el nostre +50, el Carles, tenen oportunitats per inaugurar el marcador però un Juanra, que ahir va estar espectacular, va mantenir l'equip blaugrana sempre per davant del marcador.
Aquesta confiança fa que deixem desprevinguda la defensa i dos ràpids contraatacs acaben en gol. Molta recompensa per tant poc per part del Barça. Però si perdones ells no ho fan.
Rotació en l'equip. El Orus, escurça distancies i l'equip visitant es veu per moments superat per l'atac local. Però com he dit un excel·lent de Moya, no permet l'empat i quan ho vam aconseguir l'arbitre va anul·lar el gol, una mica riguròs. A la següent jugada el tercer del Barça. Un altre contraatac.
Mitja part. Estem dins el partit. La superioritat es més per l'eficàcia dels seus contraatacs que no pas pel joc. Això ens fa sentir segurs de poder remuntar, i més tenint el precedent del Noia amb la mateixa situació.
I així vam sortir amb aquesta idea. Primer va escurçar diferències el Orus, aprofitant un refús del  Juanra, desprès d'una recuperació i jugada personal del David. I desprès les vam tenir i unes quantes però no van entrar i en l'única jugada en tot el partit que van poder connectar amb el Gaby dins la àrea, aquest envia la boal al pal, i el rebot l'enganxa el Rovira per fer el 2-4. Aquest gol va fer mal, perquè fins llavors la defensa va estar perfecta. Al minut un llançament de mig camp del Lluís Segarra el col·la a dins la porteria. 2-5... L'equip queda molt tocat i encara quedaven 15 minuts. Tornem a fer una roda de canvis per intentar canviar el ritme de partit. Canviem la defensa, individual. El Barça amb un canvi, anava un pel just de forces i ho va notar, d'aquí el Del Riu i l'Oscar en tenen un parell de clares que un altre cop el Juanra para. Penal a favor. El Del Riu desprès de llançar 3 vegades, a la quarta fa el 3 -5. Però un minut desprès i quan faltaven 7 per acabar. EL Gaby fa el gol de la nit, aixecant la pilota i picant a l'aire, col·locant la pilota per l'aixella del porter.
Aquí amb el 3-6 vam fer més canvis, entrant els menys habituals a la pista i fins al final l'Eduard va estar espectacular parant i parant, però dues no les va poder parar.
Vull remarcar la feina del nostre porter que va estar especialment bé durant tot el partit i que en un partit on s'exigia molt va entendre que a partir d'un moment del partit no tinguéssim a la pista el millor equip competitivament parlant, però demostrant un gran esperit veterà.

Ahir a les Casernas, amb la presència de les càmeres de Canal Blau.
El nostre quintet inicial.

El resultat a la mitja part.
Foto final de partit.
Finalment vam poder comptar al sopar amb algun jugador del Barça i entre ells a dos jugadors ex-jugadors del Club Patí Vilanova el Lluís Coll i el Miquel Plaza, encara que aquest no va estar gaire temps. Com sempre molt bon ambient i amb visites inesperades de gent coneguda de la ciutat a veure un Gaby Cairo que allà on va sempre coneix algú.
Ara toca període de vacances. Dijous teniem que anar a Montbui, però tenim baixes i ho hem ajornat. El pròxim partit serà a Malgrat. No sabem si a la seva pista o a la nostre, però segur que serà un partit molt complicat contra el subcampió de la passada Lliga Catalana de Veterans.

Des de el blog de veterans us desitgem Bones Festes i una Bona entrada d'any!!!