divendres, 12 de desembre del 2014

La base del CLUB PATÍ VILANOVA

Som alguns veterans els que estem involucrats com entrenadors d'equips de la base del CLUB PATÍ VILANOVA, i vull aprofitar aquest espai, aquest blog de veterans per treure pit i per ensenyar a la gent de l'hoquei patins català i estatal, que alguna cosa estarem fent bé i que podem estar d'enhorabona.

Coeficient Benjamins

Coeficient Prebenjamins

Coeficient Prebenjamins Iniciació
Aquests tres llistats estan encapçalats per equips de la base del CLUB PATÍ VILANOVA.
Amb això no hem guanyat res, no som més que una xifra, això no vol dir que siguem els millors,... però en una part de la temporada realitzada les xifres, la estadística diu que tres equips estan al capdavant de la llista de tres categories diferents.

Això ens permet estar a preferent en el cas dels Prebenjamins iniciació i en les altres dues categories jugar la eliminatòria per accedir als grups de preferent que permeten accedir al Campionat de la Territorial de Barcelona.

Són números, xifres, però que em permeten dir que la feina de jugadors, entrenadors i coordinadors, està allà i que alguna cosa estarem fent bé.

I cal també dir que a part d'aquest tres equips, els equips de primer any també estan donant molt de si i estant competint a un gran nivell.

Felicitar a tots els entrenadors, i als seus equips des d'aquí. 
Això no para i s'ha de continuar creient amb la feina d'aquests anys i tenir fe per seguir treballant pel futur del CLUB PATÍ VILANOVA.

JO DEL PATÍ!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog