dimecres, 10 de desembre del 2014

Jornada 8: Veterans CP Vilanova 4 - CE Noia Freixenet 3

Crònica: Molt bon partit el vist ahir a les Casernes. Els locals es van emportar tres punts, com podia haver sigut un o cap. Perquè el partit va ser molt igualat, molt disputat i la victòria podia haver estat per qualsevol dels dos equips.

Abans de començar els jugadors del Noia.
El Noia venia just d'efectius, encara que la incorporació del Roger Boira, dona molt de perill al seu atac on forma un dupla de les millors de la lliga amb el Marc Rodrigo. Però ahir van venir sense defenses i això al final els hi va passar factura.
Aquesta factura que hem pagat nosaltres en els quatre primers partits i que ahir gràcies als tres punts obtinguts amb l'Horta, que ens han donat tranquil·litat, paciència i com no una mica de veterania va fer que al final nosaltres fossin els guanyadors del partit.

Els nostre quintet inicial.
Partit iniciat amb unes defenses molt semblants i que els ràpids contraatacs marcaven el pas dels minuts i que unes grans intervencions dels dos porters va evitar que inauguréssim el marcador.
Una passada dolenta, enseguida es convertia en una ocasió de gol, tant per un com per altres. Però al final tant insistir algú tenia que fer el gol. I el primer en donar l'estocada va ser el Noia amb un ràpid contraatac.
Fem la primera rotació de canvis. Tornem a començar intentem ser més exteriors i intentar més llançaments de lluny. En una d'aquestes i desprès de l'aturada del "Papi", al anar el remat, un defensa visitant fa falta dins l'àrea evitant el remat del davanter local. Penal. Gol del Del Riu.
Amb l'empat vam arribar al descans, abans el Noia va tenir la opció de tornar avançar-se en el marcador però el Roger Boira va fallar la falta directa amb el temps ja acabat.

Els porters van brillar per les seves grans actuacions.
Tercera rotació de canvis, comencem la segona part massa especulatius i ho paguem. Un rebot que en ganxa el Marc dins l'àrea fa el 1-2. I uns minuts més tard un error el mig del camp del Juanjo fa que el Noia torni a contraatacar de manera molt efectiva i col·loca al marcador un 1-3, que ens deixava molt tocats. Però encara quedaven 15 minuts.
Quarta rotació de canvis i tenim la sort que en una falta aparentment sense gaire conseqüències (per lo xiulat en partits anteriors em refereixo), va acabar amb targeta blava  pel Noia i falta directa a favor nostre que el Del Riu transformava i ens posava dins del partit de nou.
Això ens va donar aire i també tenir més rotacions de canvis que el Noia que els 10 últims minuts se'ls hi va fer molt llargs, encara que van tenir les seves opcions durant aquest temps, fallant dos faltes directes i un penal.
Però nosaltres vam seguir jugant, amb una bona defensa i amb un grandissim Eduard que ens mantenia dins el partit. Així el David Parejo va fer col·lar entre mig de les cames del "Nono" l'empat en el marcador i encara quedaven 6 minuts pel final.
Aquest gol va minar molt la moral del Noia que seguia fallant les oportunitats a pilota parada. A falta de 3 minuts una passada del Del Riu al segon pal, es rematada pel Juanjo. Anem per davant del marcador. En la resta de partits havíem començat guanyant i aquest era el primer que no passava, i en aquest havíem remuntat un resultat que en altres partits ens hagués afectat i no haguéssim superat.
Fins al final vam aguantar i inclús el Del Riu va fallar una directa. Victòria al final i molt treballada per tots! En especial el Carles i el Salvador els nostres +50 que van tenir la seva oportunitat de jugar i donar les seves instruccions per tenir l'equip sempre dins el partit.
Al final vam fer la foto dels dos equips però aquest cop la bateria no va donar per més i no va sortir bé.
Això si sopar al Bar del Pavelló, no és de luxe però una amanida i un entrepà calent sempre va bé i més quants has jugat un partit de veterans. A la taula com sempre històries i anècdotes de dos equips que es coneixen molt bé i que van despendre molt bon rotllo en tot moment.

Amb el incombustible Rafa com a cap de taula i que ja esperen a l'Ateneu per encetar una ampolla de cava.

Ara en visita el FC Barcelona el pròxim dimarts, ja diuen: ..."que no hay dos sin tres" Esperem seguir competint i fent disfrutar als rivals de bon hoquei i un bon sopar!