dilluns, 26 de gener del 2015

Doble jornada

Aquesta setmana tenim dos partits.
El primer demà dimarts a partir de les 22 hores al pavelló de la Pl. de les Casernes contra el CP Congrès. I divendres recuperem la jornada 9, el partit que teniem que haver jugat contra el HC Montbui, a casa seva a partir de les 21:30.

Però anem partit a partit. Demà ens visita el Congrès, un equip que tant et pot empatar amb el FC Barcelona, com perdre a la pista del Noia, equip que nosaltres varem guanyar a casa.
És un equip que pel que diuen, juguen molt, corren molt i deixen jugar bastant. En els anys que portem a la Lliga de Veterans crec que aquest equip nostre que tenim ara no s'havia trobat mai amb ells. Si en el seu primer any a la lliga B, varen jugar contra el CP Vilanova B de llavors. D'aquell equip tenim 4/5 jugadors, la meitat, i ara la lliga és un altre i amb els anys hem guanyat experiència i nous jugadors.

El partit segur que serà igualat, o això és el que nosaltres mirarem de fer, i si potser estar amb millor condició física que el dia de Cubelles, on les forces ens van fallar al final.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog