dimecres, 28 de gener del 2015

Jornada 13: Veterans CP Vilanova 3 - CP Congrés 3

Crònica: Ahir són d'aquells dies que ho deixaries això de jugar hoquei. Sort tenim que des de que ens quedem a sopar al pavelló les coses es relativitzen i les converses amb els equips rivals i el bon rotllo existent entre els equips que juguem la Lliga de Veterans fa que tot tingui sentit.
Un partit maco de jugar, un partit competit entre dos equips que es van respectar en tot moment, on les faltes que van haver, són les normals en un partit normal i disputat.
Fins l'aparició d'un àrbitre, que va ser prepotent, xulesc, amb un egocentrisme exagerat, que va passejar per la pista i per les pistes de la lliga de veterans, i que més d'un equip ja ha patit aquestes maneres, i ja no  som nosaltres els que ho diem només.
Un pot tenir un error, un pot tenir un mal dia, com va ser la jornada anterior amb el Cubelles. Però l'actitud de l'àrbitre sempre va ser educada i cordial, i sempre amb un to normal i sense estridències, argumentant en tot moment amb el seu criteri les decisions que havia determinat dins la pista.
Però el que vàrem patir ahir els dos equips damunt la pista ahir, va ser l'actitud d'algú que no està capacitat per xiular i menys per ser la persona que treballa amb la Federació Espanyola de Patinatge, per la designació de col·legiats pels partits d'OK LLIGA masculina i femenina, com a 1a Nacional.
La seva actuació d'ahir va demostrar als 20 jugadors que estaven a la pista i a la dessena d'aficionats que hi havia de públic, que ell estava per sobre de tots i que no sabíem amb qui estàvem parlant (aquesta amenaça la va dir vaires vegades) Ell sol es va retratar.
No pot ser que 20 persones diguin una cosa i ell perquè té la designació d'arbitrar un partit es cregui amb el poder i la raó absoluta, de com dirigir-nos a ell i de com ell és dirigeix als jugadors, una capacitat nul·la aquesta, perquè des de el moment que falta el respecte amb crits i amenaces personals no està per dirigir un partit. Perquè un àrbitre, per que un jugador també es persona i parlant amb educació i sense amenaces també pots dirigir un partit.
El partit. Nosaltres amb una primera part molt bona que podien haver sentenciat, però no vam estar encertats de cara porteria i varem anar al descans amb un 3-2, curt per el joc fet i les oportunitats que vàrem tenir. A la segona part el Congrés va portar el pes del partit i va tenir més oportunitats, dos faltes directes fallades per els dos equips podien haver sentenciat el partit, però van ser fallades.
Al final faltant 7 minuts l'acció clau. Blava a un jugador del Vilanova, per una obstrucció. L'àrbitre descaradament per compensar una blava que havia tret un minut abans al Congrés justament per un placatge pel darrere, va treure blava, i seguidament va haver la típica protesta intentant explicar, sense faltar el respecte ni cridant. El jugador vilanoví no havia dit dues paraules que l'àrbitre ja tenia la vermella a la mà. Això va suposar 6 minuts amb un jugador menys. Quedaven 7. Varem aguantar 6. A falta d' 1 minut, a segons d'entrar el nostre 4art jugador ens van empatar.
Potser era el més just pel joc fet, però anar guanyant tot el partit i que per una decisió de l'àrbitre injusta et perjudiquin d'aquesta manera, ... pues eso!!!
Una vegada finalitzat el partit els dos equips van estar d'acord en fer un protesto a l'acta. L'àrbitre amb molt mala fe, i tenint els dos capitans davant va impedir traient de mala gana l'acta on estava signant el nostre capità, que poguéssim escriure el PROTESTO.
Ara esperar poder fer un informe on puguem defensar-nos de les males maneres de l'àrbitre i dels crits i improperis dirigits als jugadors. Doncs l'educació no s'ha de perdre mai i aquest senyor va faltar el respecte a 20 jugadors que per unanimitat estaven d'acord en una situació esperpèntica i en la qual els dos equips s'havien vist perjudicats i maltractats per la prepotència i mala educació d'una persona que va venir a destrossar un molt bon partit d'hoquei que s'estava jugant.
Durant el partit vàrem tenir la baixa del Jordi Orus, per un cop de bola al nas, i sembla que té mala pinta.
Amb aquesta baixa, més el jugador amb vermella, teniem que anar divendres a Montbui, però ens hem quedat sense jugadors. I així demanarem poder ajornar de nou el partit i esperem que els companys Veterans ho entenguin.

Foto veterana. La veritat que va existir molt bon rotllo, felicitats pel partit i ens veiem a la tornada!