divendres, 11 de desembre del 2015

6a Jornada: Cerdanyola HC 7- Veterans CP Vilanova 3

Crònica: Poca història el partit d'ahir. Quan vam competir, quan vam jugar, quan vam estar al nivell que exigeix aquesta lliga, el partit va estar obert i vam poder competir per els tres punts. Quan vam deixar de jugar, quan el cansament va fer acte de presència, quan els ànims van decaure, vam regalar el partit i en 5 minuts 3 regals nostres, van fer que ells marxessin en el marcador i que pels vilanovins fos una llosa molt gran a superar i més a remuntar.

Per tercer partit anem a jugar sense canvis. El balanç, una victòria (Congrés), un empat (Noia) i una derrota (ahir a Cerdanyola). Estem tocats, lesionats, malalts, i cansats d'aquesta situació. Necessitem una parada per refer-nos, per recuperar efectius i sobretot recuperar energies.

El dimarts teniem que anar a jugar a Calafell, però aquest cop no podem ni contar amb 5 jugadors de pista per jugar i s'ha ajornat el partit. Gràcies als companys veterans de Calafell han accedit a aquest ajornament, fins trobar una nova data.

Foto final dels dos equips.

S'ha de destacar d'ahir que l'equip ho va intentar en tot moment, que les condicions no eren les millors, ..., poca visibilitat, fred, sense canvis, davant un rival amb molt d'ofici, ..., però vam donar la cara en tot moment i encara que en certs moments no vam estar al nivell que hem ofert en aquest inici de lliga, vam sortir tots amb un somriure, per la feina feta.
Pels tres golassos del David, per la feina defensiva de l'Oscar, per l'intensitat del Juanjo, pel sacrifici de l'Eloi, que va patir de cops i males caigudes, que poden acabar en un altre lesionat en nòmina. 
I sobretot de la feina del nostre porter l'Eduard. Ahir no va ser el seu dia, però la seva feina no ha de quedar tacada per un partit, doncs en aquests 8 partits, ell sol ens ha mantingut en molts moments dins del partit. Ahir va ser una mala nit per ell, però l'equip tampoc va estar a un nivell alt per ajudar-lo com altres nits. Però així i tot la seva actuació sempre és excel·lent, i per nosaltres sempre és el millor, perquè és l'unic que tenim i perquè sense ell no podríem existir. Gràcies Eduard, i per una pedra en el camí no deixis de caminar, estem amb tu!

Els herois d'ahir la nit.

2 comentaris:

  1. Ànims companys. Vareu competir dignament i amb nivell. I esteu al grup A per mèrits propis. Un plaer jugar contra vosaltres.

    ResponElimina
  2. Gràcies Joan, ara a recuperar efectius, tenim 4 lesionats, i això ens condiciona molt, esperem començar l'any amb la gent recuperada, Bones festes!

    ResponElimina

Arxiu del blog