dilluns, 7 de desembre del 2015

8a jornada; Veterans CP Vilanova 2 - CP Cubelles 4

Crònica: Mal partit el del dijous. A casa sembla que no hi ha manera d'agafar el bon joc que demostrem a pista contraria. A més a més el sistema defensiu que utilitza el Cubelles, molt tancat a la seva àrea impedeix realitzar el nostre joc, que és més elaborat i més dinàmic.

Imatge de la defensa "numantina".

Un dels poc moments on vàrem corre.

Resultat a la mitja part
 Aquesta 1a part va tenir moltes ocasions per part nostre, amb varies pilotes al pal, una falta directe fallada amb 0-0, i algun contraatac clar fallat o si més no molt ben aturat pel porter visitant. I tant vam perdonar, que fins i tot els hi vam regalar dos gols. Vam deixar dos vegades seguides sense marcar l'home interior i aquest amb una rematada neta i sense oposició va fer que el Cubelles es osses per davant del marcador amb dos gols. Amb poca cosa, sense arriscar gaire, ens havien fet dos gols. Nosaltres teniem la pilota i costava molt tenir clares ocasions, així i tot vam tenir una mica de sort i una pilota penjada suaument dins l'àrea pel David es converteix en gol. Resultat que s'arribava a la mitja part i que ens ficava de nou al partit.

La 2ona part comença com la primera, nosaltres seguim elaborant el joc i ells esperen el nostre error, però aquest cop i en una gran jugada de tot l'equip culmina l'Oriol al segon pal amb l'empat. Això pintava bé, però l'alegria va durar poc, un penal ridícul fet pel nostre porter va donar la oportunitat al Cubelles de tornar-se a posar per davant del marcador. Ells no varen perdonar i van fer el 2-3.
Vam tenir una directe per acumulatives, però la vam fallar i a la desesperada vam intentar l'empat, però en un altre error defensiu remata de primeres sense oposició el mateix jugador que ens havia clavat dos a la primera part i aquí es va acabar el partit. Nosaltres poc motivats, en un partit de baixa intensitat i on el joc especulatiu i molt lent del Cubelles, ens va fer caure a la seva trampa i així no poder realitzar el nostre joc. El tenir que anar sempre sota del marcador també va fer que ells poguessin realitzar aquest joc tant especulatiu.

Foto dels dos equips veteranuuus!

Dijous recuperem el partit ajornat al seu dia, en un desplaçament complicat a Cerdanyola. A veure si comencem a recuperar efectius. Que les lesions comencen a sortir i anem curts d'efectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog