dimarts, 15 de desembre del 2015

Jornada 9: CP Calafell - Veterans CP Vilanova, ajornat!!

L'últim partit de l'any no serà possible. Estem sota mínims, i l'edat no perdona i com a bons veterans ens estem veient obligats a demanar l'ajornament i els companys de Calafell molt comprensius ens ajuden a poder recuperar efectius.
Grips, tendinitis, hernies, lumbagos, contusions i contractures, ..., portem una ratxa molt dolenta, que ha fet que de 4 desplaçaments que hem tingut, a tres hem anat sense canvis, i a casa hi ha hagut partits que només hem tingut un canvi.
Necessitem recuperar-nos, doncs inclús per avui no som capaços de poder completar una convocatòria mínima per tal de poder jugar.
La baixa d'un dels jugadors nous que va venir durant el més de setembre, més sumades les lesions fa que no competim i disputem els partits amb plenes condicions.

Des de aquest espai volem agrair i molt als companys de Calafell que ens permetin recuperar durant aquests dies els jugadors que estan tocats i així poder desplaçar-nos en una altre data a Calafell i poder jugar un bon partit amb bona gent i millors persones.

Esperem que aquest dies de vacances forçades tinguem els jugadors recuperats i potser trobem durant el mercat d'hivern alguna incorporació nova. Creuem els dits i que aquestes primeres converses amb algun que altre jugador al final arribin a bon port i tinguem alguna incorporació nova durant aquests dies, però això jaés una altre història que des de aquest blog us anirem informant.

Quines seran les noves incorporacions...?

Foto del últim partit que varem fer els dos equips. La pròxima a Calafell!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog