dijous, 14 de gener del 2016

10a jornada: Veterans CP Vilanova - FC Barcelona Veterans

Avui tornem a la competició. Els ànims són baixos. Doncs al final es confirma la baixa definitiva del Gerard Bertran de moment per aquest any. Això vol dir que de les dues noves incorporacions que vàrem tenir a principi de temporada les dues han causat baixa. Una per motius laborals i l'altre per un lesió que de moment impedeix que podem contar amb el Gerard.
Hem intentat incorporar nous jugadors durant aquest últim mes, sembla que avui podrem presentar una nova incorporació, però tot dependrà de la WEB de la Federació, doncs ahir que vàrem intentar donar d'alta el jugador la web no ens permetia imprimir la llicència perquè avui pugui debutar amb nosaltres.
Fins l'últim minut ho estarem intentant, a veure si tenim sort perquè anem molt justs d'efectius. I encara sort que l'Eduard s'ha pogut recuperar de la lesió, i el David i el Jordi de les molèsties musculars. El que encara arrossega alguna que altre molèstia és l'Eloi, que aquest any no para de tenir petits infortunis.

I a tot això ens visita tot un Barça, l'equip campió i amb noms il·lustres en la seva plantilla. No sabem quins d'ells tindrà el valor d'apropar-se a les Casernes aquesta nit. No sabem si vindran tots o uns quants d'ells, però el que si es trobaran és a 5 veterans vilanovins disposats a competir al màxim. Potser aguantarem mitja part, o potser una mica més o no, però intentarem competir com hem fet sempre o per lo menys o hem intentat sempre.

Així que us convidem a les 22:00 hores a passar-vos per les Casernes a veure bons jugadors, bon hoquei i si voleu entrar en calor, inclús ens podeu animar una mica, no us passeu tampoc, que llavors "nos venimos arriba!".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog