divendres, 29 de gener del 2016

12a Jornada: Veterans CP Vilanova 5 - CP St. Celoni 3

Crónica: Partit molt igualat i disputat el d'ahir la nit, on l'encert dels locals cara porteria va ser superior a altres nits i aquest cop si vam poder guanyar el partit.
Un partit on el que van dominar van ser les defenses i on els petits errors es van pagar molt cars.
així que començava el partit amb un St. Celoni dominador de la pilota i molt ben posicionat a la pista, la seva defensa feia que els atacs locals d'inici no tingueren gaire perill, en canvi el seu atac acabava en xuts llunyans que sempre portaven perill.

Foto final, al fons el nostre millor seguidor, que no seguidora, que ahir ens va fallar.

Però com he comentat un error va originar el primer gol de la nit, i va caure a favor dels visitants, doncs una pèrdua de pilota al mig camp, origina un dos contra un, que culmina amb molta habilitat el St. Celoni per posar-se davant del marcador.
Va durar poc aquest avantatge, doncs a la següent jugada, el David, amb jugada individual, marxant del seu marcador, fa l'empat desprès de recollir la primera aturada del porter en el seu primer remat i en el segon remat fa l'empat.

Aquest resultat, feia mèrits a uns primers 15 minuts on les defenses no donaven gaires oportunitats al lluïment dels davanters.
Nosaltres comencem la roda de canvis, un aspecte que aquest cop potser en va beneficiar, doncs el St. Celoni només va venir amb un canvi i potser el desgast al final del partit ho van notar.

Amb aquesta primera roda de canvis, la nostre defensa puja línies i pressiona més les línies de passada, així origina alguna pèrdua de pilota al mig del camp, que facilita contraatacs clars que no definim bé. En una mala sortida de pilota per part del visitants, el David intercepta la pilota al mig del camp i la passa al Juanjo, que s'havia quedat de "palomero", en l'u contra u amb el porter aquest cop no falla i fa el 2-1 que ens posa per primer cop al davant del marcador.

Aquests últims 5 minuts de la part no ens precipitem i intentem tenir pilota i sense fer errors i no arriscant gaire en atac, ens plantem a la mitja part davant del marcador.

Resultat mitja part.
Agafant forces els dos equips.
La segona part s'inicia amb un St. Celoni disposat a competir i com a l'inici del partit, té més pilota, és més ofensiu i els seus xuts exteriors originen desajustos defensius que en 10 minuts fan que donguin la volta al marcador passant del 2-1 al 2-3, primer en una passada des de al darrera de la porteria al primer pal, ja en portem uns quants gols encaixats aquesta temporada d'aquesta forma, i el tercer en una contra amb un xut creuat, on l'Eduard que va estar molt bé durant tot el partit no va poder fer res. Tenien el partit controlat, les van tenir, doncs un pal, o el casc de l'Eduard o les seves intervencions o van impedir.

Quedaven uns 10 minuts quan el St. Celoni fa la desena falta. Era la nostre oportunitat per tal d'entrar al partit, perquè no arribem amb claredat, no teniem ocasions, així que el David es disposa a fer-nos entrar de nou al partit intentant transformar la falta directe. La falla, o l'atura l'Oscar Saez, com es volgui dir, però el rebot afavoreix al David que s'interna de nou a l'area per intentar superar el porter visitant, arriben els jugadors del St. Celoni que en l'intent d'evitar la rematada li fan penal. Tenim una segona oportunitat i aquest cop el David no falla. 3-3 i 10 minuts per endavant.

Moments del partit.
Aquestes dues accions al St. Celoni li va afectar, com també crec que el cansament d'un partit tens i competit. Ells van intentar anar pel partit i quan atacàvem pressionaven. Així el Jordi se'n surt d'un dos contra un i assisteix al Juanjo, que sol dins l'area aconsegueix el 4-3 que faltant 4 minuts ens podia donar la victòria. La seva pressió va anar a més, ja era a tota la pista i en un intent per sortir de la pressió li fan la 15ena falta al David. Directa a falta de minut i mig que podia sentenciar. Però aquest cop falla. En el següent atac nostre i desprès de fer una gran defensa intentant no fer la desena falta, el Jordi rep una passada del Oriol que sol davant del porter a falta de 40 segons fa el cinquè i definitiu gol que ens donava tres punts d'or per nosaltres.

Ara tindríem que anar a Malgrat però no podrem anar perquè tenim baixes per motius laborals i algun lesionat encara. I també tenim pendent el partit amb els companys de Calafell que estem mirant de jugar-lo però encara no ens hem posat d'acord amb la data.

Resumint,gran partit de l'equip. Amb un gran sacrifici defensiu on l'Eloi i l'Oscar es van entregar en aquest aspecte i on l'atac va ser més fluid que altres dies. Sensacions que ja vàrem tenir el dia del Barça i que semblava que s'havien perdut en la visita a Blanes, però que ahir vàrem tornar a recuperar.

Alegria dels dos bi-golejadors de la nit.

Tercer temps amb els companys del St. Celoni i amb el Rafa com a estrella convidada.