dijous, 28 de gener del 2016

Jornada 12a: Veterans CP Vilanova - CP Sant Celoni

Avui tornem a posar-nos els patins desprès de la desfeta a Blanes, on va ser tan dolent el partit que no va haver ganes de passar ni una sola paraula al respecte del partit.
El comentari general va ser la d'un partit on no vam estar, on no vam jugar a res i que no tenia res a veure amb el que vàrem jugar 4 dies abans contra el Barça a casa.
Avui tenim la visita del equip revelació de la lliga l'equip menys golejat de la lliga, un equip que té en la seva defensa i el seu porter la seva gran qualitat.
amb ells la temporada passada vàrem jugar partits molt igualats i disputats, però avui a veure quin Vilanova trobaran, el competitiu, el que ha fet grans partits contra el Mollet o el Barça, o el desganat que va jugar contra el Cubelles o el Blanes.
El que estar clar es que tenim que trobar el nostre joc i ser més regulars, però es veritat també que les nombroses lesions que estem patint aquest any i les baixes de jugadors que hem patit no ens està ajudant pas a trobar aquesta regularitat.

Avui a les 22 hores a les Casernes torna l'hoquei veterà, previ al a setmana de Carnaval, a veure com surt tot plegat i que us podem explicar de nou demà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog