dimecres, 20 d’abril del 2016

Jornada 15: Veterans CP Vilanova 5 - CT Barcino B 0

Crónica: Partit que va ser ajornat en el seu moment i que vàrem jugar ahir la nit. Per nosaltres era un partit bàsic per seguir en la nostre particular lluita per mantenir un any més l'equip en la millor lliga de veterans que hi ha, i abans de començar l'equip era conscient de la importància.

Va tardar en arribar el primer, doncs la defensa tancada dels barcelonins no era faci de trencar i inclòs en alguna acció van aconseguir arribar a l'Eduard amb claredat, però que un immens Eduard va estar sempre molt atent per aturar tota intenció de perforar la porteria vilanovina.

Així ja jugats uns 10 minuts el Jordi amb una arrossegada creuada fa el primer de la nit i el primer dels seus 4 gols d'ahir. Aquest gol no va calmar els ànims ni tampoc va fer baixa els nervis per la importància del partit.

Als 5 minuts de marcar, vam fer la primera rotació de canvis, doncs l'equip no trobava la manera de trencar la zona i tampoc trobava com poder aconseguir clares accions de contraatac, doncs el Barcino en aquesta part del partit va estar llançant amb xuts potents de lluny que posaven en perill la nostre porteria.

Van ser els millors minuts fins al final de la part, en deu minuts vam fer 3, però podien haver caigut algun més, però el porter visitant, els pals i la precipitació va fer que no fossin precisos en la finalització. El Jordi, l'Eloi i un altre cop el Jordi, van fer que abans del descans el marcador era clarament favorable amb un contundent 4-0.

Al inici de la segona part, els visitants canvien de porter i de defensa, i encara que el domini fos nostre i les oportunitats també, no vam fer el 5è fins que no faltaven 10 minuts per acabar el partit. Ells algun llançament de lluny, però no van  poder amb la nostre defensa i desprès amb la gran actuació, una vegada més de l'Eduard.

Al final un 5-0 just, que ens fa sumar 3 punts importants de cara a la visita de divendres a Cubelles.