dimecres, 27 d’abril del 2016

Jornada 21: CP Cubelles 5 - Veterans CP Vilanova 8

Crònica: Partit important per el moment i la classificació dels dos equips. La classificació actual ens té als dos equips lluitant per salvar la categoria junt amb el Mollet i el Calafell, així qui obtingues els tres punts respiraria més tranquil durant uns dies.
El partit comença amb sorpresa, doncs un llançament fluix i centrat però amb molta intenció del David, quan només es portaven 30 segons de partit, sorprèn al porter local i fem el primer de la nit.
Aquest gol a nosaltres ens va tranquil·litzar, ja que inicialment esperàvem una defensa tancada dels locals i ens vam torbar tot al contrari, una defensa individual dels locals feia que poguéssim allargar els atacs i sempre busca de finalitzar les jugades a prop de porteria. En canvi a ells els hi van entrar els dubtes.
Així van passar el minuts, ells només buscaven llançaments llunyans que l'Eduard molt segur tota la nit parava, i nosaltres a la contra o en jugada, creàvem molt de perill, trobant molts forats a la defensa oberta dels locals.
Fem una primera rotació de canvis i a falta de 10 minuts una entrada a des-temps a la balla contra el Jordi quan s'anava sol contra el porter, l'àrbitre xiula falta directe. Molt protestada per ells, però que l'àrbitre va veure clara, encara que li va perdonar la blava al jugador local.
Surt el Miki a llençar-la, a la banqueta es comenta que quina putada sortir a tirar una falta directe sense escalfar i estant a la banqueta. Però el Miki demostra la seva classe i que a nascut pel gol i de manera tranquil·la i solvent fa el 2-0.
Aquest gol crea més dubtes en l'equip local que durant 5 minuts perd una mica la posició a pista. És en aquest punt del partit on perdonem ocasió darrera ocasió. Així i tot en una d'elles el Jordi amb una arrossegada creuada a l'escaire fa el tercer. Ells demanen temps mort a falta de poc d'acabar la part i faltant un minut el millor jugador del locals, el Joan, sorprèn l'Eduard en un llançament no gaire perillós per fer l'1 a 3 que s'arribaria al descans i on ells sortien amb ganes de remuntada.

Però la segona part comença amb un Cubelles Llençat, xutant des de qualsevol posició buscant un rebot o un toc de pilota per desviar la pilota, però la defensa i l'Eduard estan molt atents aquestes accions i aguantem com podem. Són minuts on la pressió del Cubelles va en augment i no sabem com sortir-nos-en. Per sort va arribar la desena falta dels locals, i una altre cop el Miki amb tranquil·litat i paciència col·loca la pilota a l'aixella del porter que toca i fa entrar lentament la pilota per fer el 1-4. Immediatament a la següent jugada el mateix Miki, en una mitja volta de llibre i llançament creuat ras fa el 1-5. Casi en aquest punt es pot dir que vam sentenciar el partit.

Però el Cubelles no volia deixar de creure en la remuntada i dos accions ràpides, una en contraatac i l'altre marcan la falta directe corresponent a la desena falta, donen emoció al partit posant al marcador un 3-5 amb encara 15 minuts per endavant.

Vam demanar temps mort tranquil·litzem els ànims, agafem aire i només sortir del temps mort l'Eloi en una jugada plena de rebots i caigudes dins l'àrea fa el 3-6. Gol clau per la victòria, doncs ens donava un marge important de cara el final del partit i el Cubelles veia aturada la seva remuntada.

A més en aquest punt va arribar la jugada desgraciada del partit. El Dani, jugador del Cubelles, en una jugada defensiva i molt embarbollada dins l'àrea local, cau malament i es lesiona de gravetat.

Desprès d'aquesta acció els companys cubellencs estaven tocats moralment, ja no importava tant el resultat com l'estat del company. Es va avisar l'ambulància, que va tardar bastant en arribar i el partit va continuar.

Davant del desconcert local el Jordi aprofita un error en la sacada de una falta per fer el 3-7. Quedaven 5 minuts encara per acabar el partit. Ells volien però els costava molt, així i tot van aprofitar el relaxament final de la defensa nostre per fer dos llançaments de prop i apropar-se al marcador a falta d'un minut en un 5-7, que van intentar igualar traient el porter per tenir un cinquè jugador a pista i que desprès d'una recuperació en defensa va fer que el Miki es quedes sol a porteria buida i fer el definitiu 5 -8, i el seu particular "pòquer" de gols.

Partit rodó pel que fa el resultat i als punts i el joc realitzat, però no del tot pel que es va confirmar el dia següent. Trencament del fèmur i operació pel Dani. Esperem una ràpida recuperació. Molts ànims!

Foto de tots els components de l'equip, per fi tots junts!!

Foto final dels veterans, amb el nostre incombustible Rafa, que va fer el primer desplaçament amb els Veterans i esperem que no sigui l'últim!

Proper partit tindria que ser amb els veterans del CP Calafell, però no podrà ser, doncs ens han demanat ajornar el partit. Ara toca descansar desprès de obtenir dels 9 punts últims 7, i que ens apropen a la salvació, encara que queda molt encara per jugar i disfrutar.