divendres, 8 de juny del 2018

Classificació Final de la Lliga Catalana A de Veterans

L'equip de Veterans del CP Vilanova, patrocinat per TOYOTA / HIGH TIMES / Sami's, ha aconseguit la segona posició en la classificació fina lde la lliga Catalana de Veterans.

Aquesta posició li permet classificar-se per la Final Four a jugar durant aquest mes de juny en unes dates i ubicació encara per confirmar.

Els Veterans del CP Vilanova han aconseguit aquest resultat guanyant en 15 partits, empatant en 4 partits i perden 5 partits d'un total de 24 partits jugats.

Ha sigut l'equip 5è màxim golejador de la lliga amb 105 gols fets, tenint com a màxim golejador a l'Oscar Ruiz amb 28 gols.

I la seva defensa ha estat la millor de la categoria juntament amb la del CP St. Celoni amb 77 gols encaixats en 24 partits per part d'un Edu Ballester que ha tingut una temporada espectacular i que molt del mèrit de la posció obtinguda ha estat seva.

La segona posició fa que la semifinal la tinguem que jugar contra el CP St. Celoni, un equip en amb el qual aquesta temporada els vàrem guanyar a casa 5-4 i a la segona volta a casa seva vàrem perdre 3-2.

Esperem que en els pròxims dies quedi definida les dates i la ubicació de la Final Four per determinar el guanyador de la lliga Catalana de Veterans. Els altres dos equips classificats son el FC Barcelona i el CP Malgrat.


Última foto de l'últim partit jugat a casa amb victòria per 4-0 contra el CP Congrés B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog