dijous, 28 de juny del 2018

Crònica de la semifinal CP Vilanova - CP St. Celoni

Veterans CP Vilanova  TOYOTA/HIGH-TIMES/Sami's 5 - CP St. Celoni 4

La primera semifinal va començar no gaire puntual com es tradició en la Lliga Catalana de Veterans però una vegada va començar a rodar la pilota el partit va ser de gran competitivitat, esportivitat i de molta emoció.

Foto dels dos equips finalistes de la Lliga Catalana de Veterans.

El St. Celoni va començar marcant molt aviat, i això va fer que l'equip tingues que accelerar per intentar remuntar aquesta remuntada va venir de la força i tècnica del nostre pulmó, de l'Oscar R. que amb el gol de l'empat feia que s'iguales el partit i que l'equip fes els millors minuts del partit, amb un segon gol molt ràpid per part del David i un tercer per part del Jordi, que posava molt bé el partit per part nostre.

Però una badada col·lectiva de l'equip fa que immediatament el St. Celoni escorces diferències i fes el seu segon gol.

Marcador al descans de la 1a semifinal.
Al descans l'equip intenta agafar aire doncs semblava que teniem el partit dominat, però el st. Celoni es un equip que lluita molt fins l'últim segon i així ho va demostrar a la segona part.

Aquesta comença amb un gol ràpid del St. Celoni, posant un 3-3 al marcador que no feia pensar en un bon final pels interessos vilanovins. I així va ser que al caps d'uns minuts el St. Celoni es posa per davant de nou en el marcador. Teníem que tornar a remuntar. L'equip es torna a posar a treballar, sobretot en defensa i en atac les situacions no són molt clares però la insistència fa que a falta d'un minut l'Oscar enganxi a l'aire un rebuig del porter del st. Celoni i faci l'empat que ens portaria a les faltes directes.

A les faltes directes comencen ells primer. Fallen. El Juanjo llança el segon. Falla. El St. Celoni transforma la segona falta directe i el Jordi immediatament empata la sèrie. Així van anar fallant els jugadors del St. Celoni i l'Oriol, l'Oscar R. i el David. Finalitzada la seria de 5 faltes directes tocava fer-ho a una qui transformava i l'altre fallava jugaria la semifinal. Van haver 4 llançaments fallats per part del St. Celoni, que varen anar seguits pels errors del Oscar R., el Jordi i el David, però la 4a falta directe el Juanjo la transforma i dona el passi a la final al CP Vilanova.

En l'altre semifinal FC Barcelona i CP Malgrat empataren a 6 durant el partit i a les faltes directes el FC Barcelona guanya la sèrie de faltes directes per 2-0. LA Final seria FC Barcelona - CP Vilanova, primer i segon de al lliga regular es trobarien a l'endemà.

Us deixo un recull fotogràfic del partit fet per l'Anna, gràcies!