dimarts, 26 de juny del 2018

SEMIFINALS FINAL FOUR LLIGA CATALANA DE VETERANS

A les 21:15 tindrà lloc la 1a semifinal entre el 2on classificat de la lliga regular i el 3er. Entre el CP Vilanova i el CP St. Celoni.

Durant la temporada els dos partits jugats entre els dos equips van acabar pels dos costats amb victòries locals per la mínima. Això dona a entendre la igualtat existent entre els dos equips i que de ben segur avui es tornarà a veure a la porteria.

Són dos equips amb estadístiques semblants pel que fa al nombre de gols rebuts i realitzats, però amb un joc potser diferent. El joc vilanoví és més alegre i obert i el del St. Celoni és més a esperar l'error amb una bona defensa i sortir al contraatac on el seu home franquícia transforma mitja oportunitat en gol.

Foto del partit de lliga jugat a les Casernes aquesta temporada.
Nosaltres estarem amb alguna baixa important, encara que esperem que a última hora pugui aparèixer i també sabrem en quin estat de forma arriben els jugadors que van participar a l'EVRICUP a Portugal, doncs varen arribar a la final i segur que tocats de tants partits i del viatge vindran.

Una vegada finalitzada aquesta semifinal saltaran a la pista els dos equips més ofensius de la lliga el primer classificat el FC Barcelona i el CP Malgrat. Que de ben segur donaran espectacle doncs com he dit són uns equips de una qualitat realitzadora espectacular.

Últim partit jugat pels dos equips guanyat per part del FC Barcelona a Malgrat.

Molta sort a tots i us convidem a gaudir del millor hoquei veterà del món avui i demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog