dimarts, 27 de novembre del 2012

3a Jornada: CT Barcino 0 - Veterans CP Vilanova 3

Espectacular partit el d'ahir la nit, feia temps que en un partit contra els companys del CT Barcino no disfrutava de jugar a hoquei. Els Veterans del CP Vilanova vam donar una nova cara, un nou estil, que a més d'un li farà callar segons quins comentaris sobre l'actitud a la pista dels jugadors vilanovins.

Debut a la Lliga de Veterans i golàs!!
La nota negativa el nostre company de ciutat i àrbitre del partit, que ell solet durant la primera part i quan els locals elevaven el nivell defensiu en comptes d'aturar els constants cops d'stick, va aturar més les converses i alguna queixa per part dels dos equips, que veien incrèduls com un partit disputat, amb respecte, amb tensió i fins llavors amb molta esportivitat veterana, s'anava a uns termes no gaire agradables.

A la primera part es va posar nerviós, a la segona va estar millor!
A la mitja part els ànims es van tranquil·litzar i va tornar el bon hoquei, amb una defensa molt ordenada per part dels vilanovins i amb unes espectaculars aturades per part dels 4 porters que ahir van jugar.

Perquè si una cosa em de destacar d'ahir és la gran actuació dels 4 porters, amb reflexos, amb aturades que provocaven contraatacs, amb aturades decisives,...,realment van ser els protagonistes del partit.




Perquè els 8 jugadors del Barcino i el 7 que ens vam desplaçar a Barcelona (també s'ha de destacar al gran nombre de jugadors participants dels dos equips) es van respectar molt, van intentar controlar molt cada atac  cada llançament, cada oportunitat.

Així va ser que la primera part va acabar amb un 0-1 de l'Eloi, en un contraatac 2x2, on una rematada de primera la col·loca per l'escaire. Però si no fos per això i els dos penaltis fallats o ben aturats pels porters, perfectament la primera part podia haver acabat amb un 0-0.

La segona amb els ànims més tranquils, la mateixa tònica, fins que el Juanjo desprès d'aturar un llançament  que segons l'Oscar anava per l'escaire amb la cuixa, s'en va de dos i la col·loca a l'escaire i 5 minuts desprès l'Oscar en la falta acumulativa la "arrastra" a l'escaire, 0 -3.

Hi aquí l'altre menció especial d'avui. Un dels nostres +50, el Carles, a tingut un detall durant tot el partit demostrant la seva implicació en el partit i fins que no s'ha vist aquest resultat en el marcador no a saltat a la pista per assegurar segons ell la victòria. Dir-li que amb ell també haguéssim guanyat.

Els dos +50, el Jordi que avui és un any més vell i l'Oscar que ja té el genoll millor.

Al final no va haver foto col·lectiva, el Fabi i jo ens vam quedar sols en l'intent. Crec que els barcelonins no van pair ve la derrota, tots no nomes algun, però crec que quan controlin els canvis i es tranquil·litzin en l'atac serà a tenir en compte en la classificació final.

Adivineu el resultat??
Ara dues setmanes parats, esperant el 4art partit de la temporada. Derbi comarcal, els del poble del costat, els de Cubelles, segur que vindran amb tàctiques i trapelleries per guanyar-nos, però al final el que importa és que la pilota entri dins la porteria i això serà el que marcarà el pròxim partit.

1 comentari:

  1. Us deixo l'enllaç dels Veteras del CT Barcino, on podeu veure la seva crònica del partit de dilluns.
    http://hockeyvetebarcino.blogspot.com.es/

    ResponElimina

Arxiu del blog