dimarts, 11 de febrer del 2014

Jornada 13: Veterans CP Vilanova - CH Ripollet B

Per fi tornem a jugar!!!! UFFF!!! quines setmanes, quasi un mes sense partits, des de el derbi comarcal amb el Cubelles, no hem tingut cap partit més. Primer l'ajornament amb el Barcino B, per la lesió del seu porter. Que des d'aquí li enviem molts ànims i que tingui una ràpida recuperació.
Desprès l'ajornament amb la Garriga. Una in-disponibilitat del nostre únic porter i que els locals no tenien més hores de pista en altres dies de la setmana que es tenia que jugar va portar també al seu ajornament.

I a tot això un mes sense jugar, quin mono de hoquei!!!

Doncs això que avui a partir de les 22 hores al pavelló de la Plaça de les Casernes tenim com a rival un Ripollet B que sempre són un rival molt digne i difícil de superar.

Personalment, aquestes dues últimes setmanes no he tingut molta sort, primer la desaparició de tot el meu material d'hoquei. I desprès una lesió a l'esquena que avui farà que no pugui jugar.

Respecte al material, vull agraïr a tothom les mostres de comprensió i d'ànims donats i també la col·laboració de gent molt propera del club que van fer posar-me en contacte amb el Gaby Cairo, un excel·lent veterà i millor persona.


Patins nous!! gràcies Gaby!!
Avui no els provaré, però demà ja els tinc posats i a patinar amb els nens i a veure si pel pròxim partit ja estic millor per jugar.

Per cert,...tenim a dos ex-jugadors a proba,... jugadors d'ok lliga, jugadors de qualitat de sobres contrastades, han alçat Copa de la CERS, Copa del Rei i fins i tot un Campionat del món amb Catalunya. I el més important són els dos últims grans jugadors de Vilanova,...i  ara que toca passar la travessia del desierto amb el primer equip del Club, no està de més tenir gent de Vilanova engrescada en fer del club el seu espai d'esbarjo i d'entreteniment i més jugant a Hoquei Patins.

Quan tingui informació gràfica dels esmentats serà pública la seva identitat.

Esperem tinguin paciència amb nosaltres i s'apuntin al carro del VETERANS del CP Vilanova, que els necessita i molt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog