dijous, 27 de febrer del 2014

Jornada 7: G.E.i E. G. - Vetrans CP Vilanova

Avui tenim el desplaçament més llarg de la temporada. Avui ens desplacem a Girona, a jugar el partit ajornat en el seu moment per els dos equips.
No anem sobrats d'efectius, precisament anem justets, però no podem deixar passar un altre partit perquè llavors se'ns complicaria molt el calendari i l'acumulació de partits ajornats aniria en augment.
Avui a les 22 hores tindrà inici aquest interessant partit, doncs els gironins han aconseguit resultats més o menys igualats amb els equips que estem al cap davant de la classificació.
Esperem que el cansament d'un desplaçament llarg i desprès d'una jornada laboral no afecti el físic mermat dels veterans vilanovins, que tradicionalment no se'ls i dona bé els partits jugats en jornades que coincideixen en CARNAVAL!!!

Perquè Avui comença o té inici a la nostre ciutat el millor Carnaval del món, o per lo menys el més SATÍRIC del món mundial!!!

Que avui tingueu tots una bona merengada!!! i de pas un bon Arrivo, un bon dissabte e Carnaval, amb la sortida de les banderes de les comparses, amb el ball de malcasats, amb els actes esportius, amb el Carmel, amb el Moixó Fogué, amb la ruta de l'ordi,...Que diumenge tireu molts caramels a les COMPARSES, ...úniques en el món!!!, que dilluns disfruteu del Paperet i dels Coros, que dimarts el Vidalot remati la festa i dimecres tots a l'enterro a menjar sardina.

Quin millor programa d'actes que té el nostre CARNAVAL!! Veniu i disfruteu amb nosaltres!!!

Una mica de COMPARSES!!

Una mica de CARNAVAL Infantil!!!

Una mica de merenga!!


Una mica de CARAMEL!!

Una mica de Vidalot!!!
VISCA EL CARNAVAL!!!

I a veure que passa avui i ja no us dic el divendres que ve contra el Sant Celoni!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog