dimarts, 18 de febrer del 2014

Jornada 14: Veterans CP Vilanova - CE La Salle Bonanova

Per demanda de l'equip visitant em tingut que modificar el horari del partit que avui teniem que jugar contra la Salle. Per sort els primers equips del club, el masculí i el femení, no entrenaran aquest divendres i podrem tenir disponibilitat de pista i no tenir que ajornar un altre partit.
En tenim tres pendents. El G.E.i E.G., que hi jugarem la pròxima setmana, el dia 27. També tenim el de la Garriga, que hi jugarem el 12 de març, un dia desprès de jugar contra les Franqueses a casa. I encara tenim pendent el del CT Barcino B, que fins que no recuperin el porter no sabrem quan jugarem.
Aquest cop em tingut sort i el companys de la Salle podran venir divendres a les 22 hores per jugar. Nosaltres encantats, doncs esperem que la segona volta sigui igual o millor que la primera i seguir disfrutant de partits i sopars veterans.

A la primera volta el partit va acabar amb un 1 a 3 favorable a nosaltres. Era el primer partit de la temporada i estavem bastant espesos. I ells van estar a un nivell molt alt de competitivitat.
Divendres a les Casernes a partir de les 22 hores tornem a jugar!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog