dimecres, 12 de febrer del 2014

Jornada 13: Veterans CP Vilanova 7 - CH Ripollet 2

Crònica: Ahir la nit vam tornar a posar-nos els patins. Havíem entrenat algun dia, durant aquest període de temps sense partits, però tots necessitàvem tornar a competir en un partit.
El partit comença. tots bastants tensos, tots bastants expectants de com aniria el partit. Tants dies sense jugar feia que l'equip no tingues la fluïdesa en els passes, els moviments en defensa no eren coordinats i això feia que un Ripollet amb molta voluntat tingues les seves oportunitats ben resoltes per l'Eduard.
El primer gol va tardar bastant en arribar, l'Eloi mig caient introdueix la pilota i 5 minuts més tard desvia un llançament del Roger, la pilota s'eleva, i tots parem pensant que es xiularia pilota elevada, però no! la pilota al final s'introdueix a la porteria i puja el segon al marcador.
El partit continua, ens costa moure la pilota amb fluïdesa, estem espesos. Però arriba el primer gol de la temporada de l'Oscar, en jugada personal. Com també arriba el quart a falta de poc per acabar la primera part, també en jugada personal del Juanjo.
La segona part s'inicia amb un quintet a pista no gaire habitual, però que tenen les seves opcions, però que també permet durant més de 10 minuts al Ripollet aguantar el resultat i fins i tot escorçar-lo mitjançant un penal, que encara ens preguntem si xiulava peus a dins l'àrea o una empenta.
L'equip es re-composa i torna a buscar i intentar recuperar sensacions positives, així i tot, El Juanjo falla en la passada com a últim home i desprès de diversos rebots el Ripollet fa el segon falten 6 minuts.
En aquest 6 minuts tornem al nostre joc, i tenim un nombre elevat d'ocasions, però només aconseguim un parell de gols per part del Jordi,...i no van ser més pels pals i per la gran actuació del porter visitant.

Ara tenim per dimarts pròxim un altre partit, el primer de la segona volta, esperem retrobar sensacions.

Ahir el Carles i el Salvador no van poder jugar però com sempre estan al peu del canó!!!

Defensa del Ripollet, no vam tenir una circulació de bola correcte i va costar molt superar-los

Algú ahir anava d'estreno,...encara va anar força bé!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog