divendres, 28 de febrer del 2014

Jornada 7: G.E. i E.G. 1 - Veterans CP Vilanova 2

Crònica: Ahir a la nit es va jugar el partit ajornat en el seu dia pels dos equips. I el partit va començar tard per un error en anotar la direcció al GPS i anar a una direcció erronea.
Nosaltres anavem amb les baixes importants dels nostres tres jugadors +50 de l'equip, i del pitxitxi el Jordi, que ell solet porta més gols que tota la resta.

Començava el partit amb precaucions tant per uns com per altres, i amb més control visitant en l'atac que els locals. Així ens trobem en dos oportunitats inmillorables per inaugurar el marcador. Primer un penal xutat pel Juanjo al pal i uns minuts més tard l'Oscar falla una falta directa. I així anava avançant el partit on els gironins no tenien gaire control de pilota i amb llançaments de lluny intentaven inquietar-nos, en canvi nosaltres amb bones triagulacions feiem treballar de valent el porter local.
Però quan es perdona es paga i un xut de lluny ras i pel mig, però inesperat l'Edu no l'atura i ens anem a la mitja part amb la sensació de tenir el partit controlat i que els pals i el porter local feien que no tinguessim millor premi.
La segona part comença com acaba la primera, amb molt de control per part nostre, però intentem tenir més presència a l'area local, amb xuts de lluny i més passes al segon pal.
Així faltant  10 ,imuts un xut del Jordi ras i fluix es desviat pel Juanjo, que desprès de que el porter atura, i de rematar dues vegades aconsegueix per fi fer el primer gol de la nit.
Seguim fent un joc ràpid, i l'arbitre comença a veure's desbordat pels nervis locals, així crida als capitans avisant que la primera queixa tarjeta blava. Així a la següent jugada i desprès de que l'Oscar sol davant del porter li fan una falta clamurosa, aquest es queixa i blava. Ens quedem amb tres i falta directe en contra.
Però apareix per corregir el seu error l'Eduard aturant perfecte la falta directe. Aguantem els dos minuts amb inferioritat. Recuperem l'Oscar a pista i seguim tenint molt bones oportunitats però el porter local està espectacular parant cada ocasió que tenim. Així en una pilota penjada de l'oscar cap el Roger al segon pal, fa que el defensa caigui a sobre el porter i la pilota queda morta a l'àrea i el Juanjo l'enganxa de primera per fer el segon de la nit a falta de 2 minuts i 50 segons.
D'aquí al final ja no es va jugar més,... queixes del locals, dos expulsats dels locals, intent de marxar del partit i donar-lo per finalitzat per part del arbitre,... i al final quan quedava menys d'un minut el marcador es para,... elsdos equips es donen les mans i cap a casa.
Tes punts més i ara el Sant Celoni la pròxima setmana a casa, a seguir sumant!

Fotografía

De moment 10 partits jugat i estem competint molt bé, esperem que continuï la ratxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog