divendres, 23 de maig del 2014

Jornada 19: HC Esplugues - Veterans CP Vilanova

Avui juguem el partit ajornat en el seu dia contra l'Esplugues, un equip complicat, sobretot a casa seva, i on hi destaca el seu porter. Nosaltres passet a passet mirarem de tenir les nostres possibilitats, l'equip va amb baixes, doncs aquest últim mes en tants partits ja s'ha cobrat una lesió, i si sumem les baixes per temes personals, l'equip anirà amb el que pugui a disfrutar i intentar seguir la ratxa. Però les forces estan al límit a tres partits d'acabar la temporada regular i encara pendents de quin lloc a la classificació final quedarem.
Avui Esplugues, dimarts a casa contra la Garriga, que també serà difícil i el dia 2 de juny últim desplaçament contra el CT Barcino B, que molt amablement i col·laborant en tot moment no van posar cap pega en ajornar el partit d'aquest dilluns passat, que pels mateixos motius varem tenir que ajornar.

Que ja no tenim 20 anys i si no ens cuidem una mica això passa factura!!

Ànims a tots els VETERANUUUS tant de la lliga A i de la lliga B que estan fent els últims partits de la temporada i que alguns lluiten per estar a la final Four i altres per no baixar. És l'últim esprint molta sort a tots i molta força!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog