diumenge, 11 de maig del 2014

Jornada 22: CP Cubelles 3 - Veterans CP Vilanova 3

Crónica: Partit disputat el divendres a Cubelles, l'hora d'inici del partit a les 22:30 però el partit va començar bastant més tard. Però tot i això un centenar d'espectadors esperaven l'inici del partit.
Aquest va començar amb molt de respecte per part dels dos equips, però qui va tenir les primeres ocasions vam ser nosaltres una pilota al pal i una falta directe fallada, per un Jordi molt cohibit i pressionat per no entrar en les constants provocacions verbals dels jugadors cubellencs sabent que el jugador sent de Cubelles i portant el seu fill en aquest club no entraria a cap provocació ni cop i això el va condicionar i molt en el seu joc. Desprès d'aquesta errada, el Cubelles ens va dominar durant 15 minuts on les errades eren constants per part nostre i l'Edu ens mantenia dins el partit. Així i tot una contra del millor jugador del Cubelles, el Joan, i un xut sense angle, que desprès de tocar el pal i el casc del porter es col·la a la nostre porteria.
Mitja part, les mirades, les paraules fan pensar que no estem bé que no estem jugant com sabem i marquem una serie de situacions al camp i la introducció del Salvador en la segona part per donar un altre aire a l'equip.
Espectacular el rendiment del Salvador, que un +50 aguanti el tipus a jugadors de 35 anys diu molt d'ell.
La seva entrada dona més llibertat a l'atac al Juanjo, que amb un gol a la mitja volta, amb un penal, i amb un gol per darrera de porteria (que pert cert molt lleig com li van recriminar alguns companys del mateix equip aquest gol al seu propi porter, des d'aquí tot el nostre suport al Sergi, perquè va fer un partidàs i creiem que no es mereix ni ell ni ningú cap retret dins la pista), va donar la volta al marcador i encara quedaven 10 minuts, les forces estaven justes, en tot això el Cubelles havia desaprofitat la falta directe per la nostre desena falta, aturada per l'Eduard.
Les forces estaven justes i en un llançament del Manel creuat a falta d'un minut i que va passar entremig d'un núvol de cames, posava un 3 a 3 que semblava definitiu.
Però en l'últim segon una caiguda a l'àrea del Salvador tocant la pilota des de el terra, dona la oportunitat de guanyar el partit al Cubelles. Però el Manel falla,...millor dit ...l'Edu li torna a parar un penal, que gran que ets!!
Repartiment de punts, foto veterana, i seguim sumant per aconseguir una millor classificació, que és de moment encapçalar la classificació.
Dimarts més, el G.E.iE.G. ens visita a casa, amb una victòria podriem assegurar ja una plaça entre els tres primers de la lliga Catalana de Veterans B. Seguim lluitant i disfrutant d'aquest esport.

Abans de començar,... El Carles donant la seva opinió, gràcies Carles, gràcies Joan!

El Salvador, qui hagués dit que seria clau en el resultat final.

L'Eloi abans de començar-

Tot a punt!

Defensa de la part.

L'Edu utilitzant tots els recursos.

L'Oscar com sempre controlant el ritme del nostre joc.

Jordi i Edu preperant-se.

El nostre pitxtxi molt presionat, va fer una millor segona part que primera.

El Juanjo intentant durant la primera part que l'equip reaccionés.

El Juanjo en defensa, davant el millor jugador local.

El consell de savis +50, el Joan, el Carles i el Salvador, ens van cridar a l'ordre.

Els dos cosins amb intranquil·litat pel resultat.

Posse del porter.

El Jordi intentant una de les seves jugades, però no era el seu dia.

Inici de la segona sortim més endollats.

El Juanjo desprès de fer el primer.

L'equip ho celebra.

El Salvador aplicant-se en defensa, quin gran partit el seu.

Bon arbitratge el que varem tenir.

Otra pose del porter. Guapo!

Lluita constant la que varem tenir.

Celebrant el tercer! havíem donat la volta al marcador.

Una del protagonista de la última jugada, sort de l'Edu que va parar el penal, hagués sigut injust per ell acabar el aprtit per aquesta acció final que podia donar la victòria al Cubelles.