diumenge, 25 de maig del 2014

Aquest any si!!! Pujem a la Lliga A

Divendres es va jugar el partit ajornat en el seu dia amb l'Esplugues i amb aquesta victòria tenim assegurat el primer lloc de la classificació.
Aquí la crònica:
Partit jugat de tu a tu amb un Esplugues especulatiu i un Vilanova dominant però sense poder marcar cap gol, gràcies a un espectacular de Moya, ex jugador d'OKlliga encara l'any passat i que va demostrar la seva categoria com a porter.
No obstant en una badada de la defensa local l'Oscar fa el primer, desprès d'aprofitar el rebuig del porter a un bon xut del Salvador.
Fem els primers canvis i el Carles surt per l'Eloi i les oportunitats es multipliquen però sense materialitzar-se en gol.
A la segona part fora dels primers minuts que van ser de domini local, la tònica del partit torna a ser la mateixa i tornem a dominar el ritme i el joc del partit.
En aquesta segona part el Jordi Mestres surt pel Salvador fent un dels millors partits de la temporada.
A falta de 50 segons el porter local surt per rebutjar una pilota, la perd i l'altre Jordi, el pitxitxi de l'equip, a porta buida marca el definitiu 0 a 2 que ens dona la victòria i el primer lloc a la classificació a falta de dos partits.
Destacar la feina del nostre porter l'Edu, que sense cap dubte és el millor de tota la categoria.
I també volem destacar la nostre afició que ens va recolçar sent majoria al pavelló de l'Esplugues i entre ells el nostre porter de la temporada passada, l'Oscar Espuña que va voler veure in situ la classificació matemàtica a la lliga A.

Grans persones, grans jugadors, grans veterans, felicitats per la temporada!!

Moment del partit, amb la nostre defensa col·locada.