dimecres, 28 de maig del 2014

Jornada 25: Veterans CP Vilanova 2 - UE La Garriga 1

Les forces estan al límit per tots i ahir vam patir molt per emportar-nos els tres punts. Els de la Garriga van demostrar una vegada més que són dels equips que més complicat ens han posat les coses aquesta temporada, amb el seu joc alegre i vistós. Felicitar per l'esforç i les ganes que hi posen.
El partit es va jugar sense defenses, un atac continu i els porters són els que veritablement van tenir més mèrit durant el partit d'ahir, evitant una vegada i una altre que la pilota s'introduís dins les respectives porteries.
El primer gol el fem nosaltres, l'Oscar, i seguidament fa el Jordi el seu golet que el confirma com un dels màxims golejadors de la lliga.
A partir dels gols joc de despropòsit, amb contraatacs constants a les dues porteries. Gol visitant.
Fem la primera rotació de canvis. L'equip segueix igual d'espès.
Primeres lesions a causa de llançaments llunyans amb algun rebot inclòs. Cauen un jugador per cada costat. El Jordi Mestres per part nostre.
I per part de la Garriga un trau a l'Agus, conseqüència 5 punts. Esperem que es recuperi bé.
Fins al final partit amb molta esportivitat i tranquil·litat, encara que algun ensurt varem tenir.
Ara ens queda l'últim el dilluns a Barcino.
Les forces estan al límit, ja no només per nosaltres si no per tots els veterans. Tenim per endavant un partit maco de jugar com és el de dilluns i desprès la Final de la lliga B, contra el Cubelles.
Ens queden dos partits, queda recuperar-se i seguir com fins ara, disfrutar del partit a partit i dels companys veterans que tant estimen aquest esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog