dimecres, 14 de maig del 2014

Victoria i Ascens!!! Veterans CP Vilanova 7 - G.E.iE.G. 3

Victoria ahir la nit, que a falta de tres jornades ens dona la classificació directa per pujar de categoria de veterans i l'any que ve participar de la Lliga A de Veterans.
La pròxima temporada si farem ús del dret que ja vàrem obtenir la temporada passada però que no vàrem voler utilitzar, aquest any els ànims, la bona convivència entre tots els integrants de l'equip de veterans, ha fet que entre tots decidíssim que si hi havia la possibilitat aquest any si, la faríem efectiva.
El partit d'ahir va comença amb ensurt, doncs als deu minuts els gironins anaven per davant del marcador amb dos gols, que encenien les alarmes als vilanovins.
Però un inspirat Juanjo, seguint la tònica del partit de divendres a Cubelles va capgirar el marcador amb 4 gols, que feia arribar al descans amb avantatge als locals.
A la represa un gol més del Juanjo i dos del Jordi, que desprès de dos partits sense marcar ja se'l notava ansiós, van tancar al partit no sense abans d'un altre gol gironí.

Victòria i tres punts que ens donen accès a la Final Four de Veterans, ara esperem rival el CT Barcino B o el Cubelles, que encara han de jugar entre ells i que nosaltres encara hem de jugar un partit contra un d'ells. Concretament contra el CT Barcino B el pròxim dilluns.

A veure qui ens acompanyarà en aquest partit!! Nosaltres a lo nostre, partit a partit i jugant amb la intenció de disfrutar i passar-nos ho bé. Dilluns més!

Foto final del veteranuuus!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog