dilluns, 30 de gener del 2012

11a Jornada: Esplugues HC - Veterans C.P. Vilanova B

Crònica: Partit disputat el divendres 27 a Esplugues. Ens presentàvem sense el Jordi, el Dani, ni "La Roca" Massó, uns per motius professionals i l'últim recuperant-se de la lesió.
Un canvi i una pista molt i molt ample, amb un equip contràr i que a casa seva estava fent molts bons resultats i nosaltres que encara en aquest any 2012 no coneixíem la victòria. Abans de començar parlem de tenir més la pilota, de no ser tant directes i sobretot de tenir paciència.
També desde aquí vull donar les meves disculpes al sector arbitral doncs una vegada llegit i rellegit el reglament i les aportacions personals de dos components arbitrals crec que ja podem entendre quan es falta i quan no, quan es toca la pilota amb els peus. Mil disculpes Amadeu!.

Així el partit comença amb els dos equips amb defenses zonals, l'Esplugues és més directe i busca ràpidament el llançament a porta. En canvi el nostre joc intenta ser més pacient i intentem col·locar pilotes interiors i combinem amb llançaments exteriors, però la gran actuació dels dos porters fa que el marcador no es mogui. 15 minuts portaven de partit quan un llançament suau sense gaire potencia però si amb intenció es col·la a la porteria de l'Esplugues. 0 a 1, l'Esplugues queda tocat i durant uns minuts els tenim, varis contraatacs, llançaments d'aprop, de lluny, però el porter i el pal impedeixen el gol. I en una sortida al contraatac l'Esplugues fa un llançament ràpid que desprès de tocar dos sticks entra a la porteria, 1 a 1.

Moment clau del partit!

Amb aquest resultat arribem al moment clau. Falten 4 minuts per arribar al descans, el partit estava igualat i teníem la sensació que no estàvem fent res, encara que toquéssim i toquéssim, la bona defensa i l'actuació del porter ens feien sentir impotents. ens plantegem un canvi de defensa, i la vam encertar, aquells 4 minuts van ser un avanç del que passaria, doncs a la segona part continuem amb el canvi defensiu va ser un vendaval d'oportunitats i gols, en un tres i no res 1 a 4, ens fan de seguida el 2 a 4 en un contraatac, i a la següent jugada 2 a 5, tocat i enfonsats, va ser com el "hundir la flota" els jugadors de l'Esplugues van veure molt difícil la remuntada i una mica es van veure superats, pels gols nostres, fins arribar al final a un 3 a 8, que feia mèrit a la gran quantitat d'ocasions que vàrem tenir, però no tant per la gran actuació del porter local, que en més d'una ocasió es va trobar sol davant del perill.

Bon partit, bon ambient i bon arbitratge, i el que és més important per nosaltres, ens retrobem amb la victòria i el bon joc, que semblava que ho teníem oblidat.