dilluns, 16 de gener del 2012

Jornada 9a: Veterans Club Pati Vilanova A - Veterans Club Pati Vilanova B

Crònica: Partit lent, trabat i sense acabar a falta de 12 minuts. Esperem la resolució del Comité aveure que passa. En aquell minut el resultat era de 4 a 2 favorable al Veterà CPV A, però en l'acte no posa el resultat perquè el partit no es va finalitzar.

Us poso la crònica que m'han passat doncs jo per motius personals nomès vaig poder jugar uns minuts, amb el marcador 1 a 1. Per cert els dos gols del  Parejo, que esperem que els examens del dissbte li anessin d'allò més bé. Fins aquell moment dominavem nosaltres però els Veterans CPV A feien constantment un contraactacs molt perillosos. Primer vam donar nosaltres amb un remat d'aprop del David que, aquest cop si era ell, el Albacete no va veure, al cap de dos minuts contaatac i gol de l'Oscar que posava l'empat i a partir d'aquí......

"el partit despres de que tu ja no hi eres va anar igual , dominant nosaltres la pilota ,molt lentament pero i contraatacs dels del A que van fer que el marcador es poses 4 a 1 als 5 minuts aproximadament de la represa de la segona part.

El Madeu va expulsar amb targes blaves al Salvador , al Jordi i al Torru (dues vegades) en aquesta segona es van començar a dir de tot i el Masdeu va acabar treien la vermella.

Despres a falta de 11:50 el conserje diu prou (eren les 11:40) i apaga les llums i tots fora, nosaltres indignats i el Marquez el que mes.

A l'acta pero no hi posa resultat per que no sacabat i a les observacions ho explica tot i resultat en aquell moment. El Masdeu va fer lacta correctament.



I ja esta, despres a sopar tots a la PU-PUT."

Abans del partit, es respira tensió però ningú crec esperava acabar com va acabar,...

5 comentaris:

  1. Caram amb aquests de Vilanova. Juguen entre ells i els arbitra un del club, això si, per no perdre la costum de la gran esportivitat, que mostra jornada rere jornada el vilanova B, acaben a pals, amb targetes i expulsions i tot. Que no falti de res.
    Ai Juanjete juanjete, quin gran exemple d'esportivitat.
    Això si, ara contestaràs amb 50 línies demostrant els grans esportistes que esteu fets!!!
    JAJAJA!!

    ResponElimina
  2. Si coneixes al Sr.Masdeu estic segur que ja saps com li agrada treure tarjes sense gaires motius.
    Tot i que la cronica no es parla de les tarjes que tambe va rebre el Vilanova A, el partit no va ser gens brut...pero ja sabem k el Sr.Col·legiat no canviara mai :)

    ResponElimina
  3. Mira maco ni se qui ets ni m'importa pero no et posis on no et demanen pq el juanjo amb prou feines va poder jugar uns 10 minuts havent de marxar per motius personals q segur tu ni tan sols tens ni entendries. Abans de xarrar massa fes-t'ho mirar akesta obsessió q tens amb el juanjo.

    I si algu va posar merder vaig ser jo ( Torru) q estava mes creuat q de costum tb per problemes personals. Aixi doncs deixa en pau als demes q prous desgracies pateixen fora del hockey pq vinguis tu a tocar mes els c...

    Apa bona tarde.

    ResponElimina
  4. Si esteu tan tocats, deixeu el hoquei i compartiu psicòleg. Com que tinc problemes personals, la puc lia i no passa res.
    Problemes en tenim tots company, però tenim prou cap per actuar com cal dins una pista d'hoquei.
    I si no voleu comentaris no tingueu blog. Si no us agrada llegir el que opinen els demés,censureu els comentaris i punt.

    ResponElimina
  5. Com sempre molt bon rollet a Vilanova.....

    ResponElimina

Arxiu del blog