dimarts, 24 de gener del 2012

Jornada 10a: Veterans CP Vilanova B 4 - UE La Garriga 6

Crónica: Partit molt disputat, maco de jugar, on els dos equips em disfrutat de moltes oportunitats i que fins a l'últim minut no s'ha resolt a favor d'uns Veterans de la Garriga que han temporitzat molt bé el anar sempre per davant en el marcador.
Amb la baixa del "Torru" per sensació ens presentavem amb un canvi, però amb el partit a punt de començar apereix a la pista el Dani, un personatge!! Apareix i desepareix, ve als entrenos i no als partits, avui era el seu segon partit amb nosaltres i gràcies a ell ens hem tornat a posar dins al partit, la seva cullera no a fallat i ha posa't el primer gol a favor del CPV B, quan tots el seus companys en 35 minuts de partit no ho havien aconseguit, errant dues faltes directes i diversos llençaments clars que un excel·lent porter de la Garriga parava una i una altre vegada.
El partit a començat de manera còmica, el 0 a 1 el resumiré amb la frase del Màrquez, que ens explicava així com una bola morta se li col·lava entre les cames: "....però....si la pelota va a entrar!!! y entró".
0 a 1 i el CPV B intentava una vegada i una altre empatar el partit. Dues faltes directes fallades (Juanjo i Parejo) i diversos remats del Salvador i l'Eloi, però el porter de la Garriga ho parava tot. Abans de la Mitja part un xut de lluny es interceptat pels devanters de la Garriga, 0 a 2.
Comença la 2a part, en 5 minuts mirem el marcador 0 a 4, semblava que ens cauria un carro, no sabem que fer, com atacar. Entra en Dani Sauret i en un impuls i un gran llençament de cullera, posa el 1 a 4. En el següent atac 2 a 4, i una falta directa també transformada pel Juanjo, posa el 3 a 4 a falta de 8 minuts. Emoció i ganes de remuntar, però decisions arbitrals ( el tema de la intercepció de la pilota amb els peus va ser el tema estalar de la nit, segons l'àrbitre si la pilota va al peu no es falta, ...que jo sàpiga sempre es així perquè el peu, si no és que xuta la pilota, sempre el tenim quiet i és la pilota que en moviment s'apropa el peu i aquest amb un moviment lateral pot impedir que la pilota passi, així que ja sabeu cada vegada que us facin un "canyo" o "sotana" poseu el peu lateralment i com que la pilota va al peu no es falta ). i uns quants pals va impadir que empatessim el partit.
20ena falta personal, moltes per un partit que crec que no ho mereixia, tant per uns com per els altres, 3 a 5, a la següent jugada gol del Parejo, 4 a 5, 4 minuts per acabar, anem a la desesperada, pressió tota la pista,...tenim la oportunitat amb un llençament al pal, el següent contracop la Garriga fa el 4 a 6 definitiu, 30 segons, no tenim temps, final.
Repeteixo gran partit dels dos equips i on l'empanada de la primera part ens ha passat factura. Seguirem disfrutant d'aquest esport guanyem, empatem o perdem!.
L'única foto del partit es la del arbitre, va voler ser el protagonista i ho va aconseguir, aquí tens el teu moment de glória en aquest blog i per 110 euroooos!! com diria el "Nuñez" del Crakòvia.