dimarts, 10 de gener del 2012

Jornada 9: Veterans CP Vilanova A - Veterans CP Vilanova B

Divendres 13, 22:30 al Pavelló de la Pl. de les Casernes, partit entre els dos equips de veterans del Club.

Avantmatx: Engeguem desprès de un mes sense posar-nos els patins, i les sensacions desprès de l'entrenament/paxanga d'ahir es que patirem molt. Els Veterans CPV A, ens tenen la mida pressa, crec que mai els hem guanyat, sempre em estat a punt però no ha sigut així. Aquest any els números ens donen com a favorits però la realitat es que els Veterans CPV A, s'han classificat durant molts anys per les finals de la lliga de Veterans, inclòs crec que l'han guanyat algún cop i que han renunciat a jugar a la lliga de veterans A. És un molt bon equip que no s'entèn que estigui a la mitat de la taula, han jugat partits amb equips que estan a d'alt amb resultats molt contradictoris ( a Valldoreix van perdre 11 a 4, en canvi a Calafell van guanyar 0 a 7). Esperem que no tinguin el dia perquè ens poden amargar el retorn a la competició.
Per part nostre es posible que tinguem baixes significatives, però esperem que amb el sopar i les copes que ens "fotrem" desprès ens torni l'alegria de la pinya que hi ha ara mateix.
Partit molt disputat i renyit, així que convido a tothom que volgui a veure un bon espectacle, perquè segur que hi serà, amb gols, emoció i segur segur alguna tangana que sempre les hi ha en un derbi.

2 comentaris:

  1. Que jugarà el Vila-Rasas¡¡¡ je,je,je :)

    ResponElimina
  2. És el nostre GRAN, ADMIRAT i IMPRESSIONANT porter!! És el David, millor amic i millor persona. El que no falla mai i el que està en tot moment per donar un cop de mà. Eres muy grande David!!

    ResponElimina

Arxiu del blog