dijous, 12 de gener del 2012

Som un equip!!!

Per motivar als meus companys per la gran temporada que estem fent fins ara els hi vull donar una dada, una xifra perquè sortin amb el cap ben alt i amb ganes de disfrutar i sense cap tipus de pressió pel resultat final en el Derby de la ciutat entre els dos veterans del Club patí Vilanova.

Eloi, Josep ("La Roca"), Josep (Capità+Delegat), David (Torru), Dani (no tant present), Carles (Sempre present), Litus, Jordi (El pupas), David ("el Grande"), David ("el nou") i Juanjo (el conflictiu incomprès), teniu que tenir present que a aquestes alçades de competició tenim els mateixos punts que vam obtenir la temporada passada.

És una xifra, però diu molt dels grans partits que hem fet i de com hem creat una gran pinya i que així ha de seguir, amb ganes, amb competitivitat, amb estones per riure i per estar seriosso, amb companyerisme i sobretot sobretot amb ganes de pràcticar un esport tant arrelat als nostre ADN vilanoví i que tant ens agrada practicar.

Així que demà disfrutem del que hem fet, de cada pilota, de cada acció, i si podem i ens deixen guanyem el partit, i si no pot ser un altre serà però no deixem d'intentar-ho. Tots a una segur que tindrem més possibilitats. Ànims companys!!

 Així acabem els partits, cansats, però contents per la feina ben feta.

 El Pu-Put ens espera per fer el que més ens agrada, copas, copas, copas,....bé algú també menjar.

 El brindis al final com sempre, a per la victòria!!!

Un record pels que van participar d'aquest grup, gràcies Carles, gràcies Litus!

Perquè som..., que som? UN EQUIP!!!

1 comentari:

  1. Escoltam que jugues a Veterans¡¡¡ no una final de Copa d´Europa. Que ets un Catacrak.
    Apa que ho passeu molt bé, els dos equips Vilanovins, però amb aquest Juanjo, pot passar de tot.

    ResponElimina

Arxiu del blog