dilluns, 6 de febrer del 2012

13a Jornada: CP Calafell - Veterans CP Vilanova B

Avui a les 22:15 a Calafell, derby imtercomarcal entre el Vallès Calafell CP i el Veterans CP Vilanova.




Avantmatx: Última jornada de la primera volta. Els Veterans CP Vilanova estàn passant una segona part de la primera volta amb un notable, tret dels partits amb els nostres companys de Vilanova i la Garriga, hem pogut guanyar a Valldoreix, Esplugues i Barcino. Ens queden dos partits encara per acabar aquest tram de lliga complicat perquè els adversaris són els que estan a la part alta de la classificació, Calafell i Montbui.
Avui toca Calafell, partit molt disputat i que segurament es jugarà amb una temperatura gèlida, però que la intensitat del partit farà que de seguida éls jugadors estiguin molt ficats al partit.
Difícil es dir que és el favorit. El Calafell a perdut tres partits, però a casa nomès un, contra l'altre veterà de Vilanova per un contundent 0 a 7, amb polèmica inclosa. Els altres partits els ha perdut a Valldoreix i a Barcino, i també com a visitant va treure un empat a la Garriga a l'últim segon. Conclusió equip molt fort a cas seva i que perd una mica fora, però que té un quintet titular molt golejador, amb tres jugadors que fan que les rotacions no es notin en accès.
Nosaltres anirem amb dues baixes, una per vacances i l'altre per lessió, els que hi serem anirem a per la victòria, però sobretot anirem amb gana així que prepareu lloc al Lizarran que aquestes tapes que ensenyeu los vull veure en directe!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog