dimecres, 29 de febrer del 2012

Partit de la 14ena jornada: HC Montbui - Veterans C.P. Vilanova B


Aquest dijous 1 de març es disputarà a la pista del Montbui el partit que es tenia que haver disputat el 17 de febrer però que molt amablement els companys veterans del Montbui van accedir a ajornar per tal de que els components dels veterans del Vilanova poguessin gaudir del Carnaval vilanoví.
Ara i recuperant aquella jornada i que s'ens està acumulant el número de partits ajornats, vam suggerir jugar aquest partit i un altre cop la disposició i el companyerisme dels veterans a accedir a jugar aquest partit fa que es pogui disputar un dels millors partits de la categoria de veterans.
Dos equips golejadors, dos equips amb grans jugadors i grans porters. Que a la primera jornada els Veterans del CPV van poder sorprendre al Montbui amb una victòria per 6 a 4, sent l'equip que més gols li a fet del que va de lliga. Un Montbui amb una banqueta més llarga de la que disposa els Veterans del CPV, però que aquests amb esforç, sacrifici i saber estar intentaran contrarestar.



Dijous 1 de març de 2012, a partir de les 22 h., al Polisportiu "Can Passanals", partit entre el HC Montbui i els Veterans C.P. Vilanova B.

A POR ELLOS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog