dimarts, 7 de febrer del 2012

13ena Jornada: C.P. Calafell 6 - Veterans C.P. Vilanova B 6

Crònica: Ens presentàvem a Calafell amb un canvi, i davant teníem un dels equips més potents de la lliga de veterans, sobretot perquè sempre estan  8 jugadors de pista disponibles, la qual cosa fa que els 50 minuts que dura un partit es faci molt llarg per un equip curt com el nostre i que ahir va veure com el partit es feia llarg, llarg , llarguíssim,....potser va ser perquè el Sr. López Vega va parar el temps més del normal en un partit de veterans o potser perquè la pista relliscava més que una pista de gel i es feia difícil fins i tot sortir de tacs, o potser perquè ja som veterans i jugar dos partits en tres dies ens costa lo seu,... la qüestió és que es va fer molt llarg.
La primera part va acabar amb sorpresa, 0 a 3 pels visitants ( 2 del Torru i un del Parejo), que amb un bona defensa i una bona sortida al contraatac els veterans del CPV responien al domini del Calafell, que amb un nivell de passes molt alt i ràpid feia grans jugades que al final, per un rebot o per una imprecisió o per les grans aturades del David no acabaven en gol.
A la mitja part ja ho dèiem que seria molt complicat el partit, que ells farien més pressió i que segur que ens costaria defensar la renta de 3 gols. Només començar la segona part fem de rebot el 0 a 4, semblava que el Calafell baixaria els braços, però en 5 minuts van donar la volta al marcador, igualant-lo a falta de 10 minuts.
La nostre lluita també va tenir els seus fruit i dos excel·lents jugades del Parejo les va poder culminar en gol el Juanjo, posant a falta de 5 minuts el 4 a 6.
Només teníem que controlar i aguantar 5 minuts, però dos decisions polèmiques, dos penals, van fer que transformant un d'ells el Calafell reduís a un gol l'avantatge vilanoví, quedaven pocs minuts i el partit es feia llarg, llarg, a cada acció que hi havia falta o que s'aturava la pilota, el temps també s'aturava, no compreníem com podia succeir allò, al final ens vam queixar a l’àrbitre perquè segons el reglament dels veterans, el temps es corregut i tret d'accions clares es pot aturar el temps, però ahir va ser constant sobretot a la segona part.
Així i tot vam arribar als últims 20 segons amb una falta directe a favor. Un altre cop es va parar el temps, cosa que no entenem, semblava tot decidit, però vam fallar la falta i incomprensiblement vam anar a buscar el gol de la tranquil·litat i tots els jugadors vam acabar a la porteria del Calafell, que amb un passe es van plantar davant d'un defensa  i el porter vilanoví que no van poder impedir que a falta de 5 segons ens facin l'empat. Error infantil del veterans.
Ens vam marxar contents pel resultat, havíem arribat amb precaució per poder patir un resultat abultat en contra i al final vam treure un puntet d'una pista on fins ara només s'havien escapat 3, i que pocs més s'escaparan.