dilluns, 2 de novembre del 2015

3a Jornada: Veterans CP Vilanova 2 - CH Montbui 4

Crònica: Partit dolent el que vàrem jugar el passat dijous. Mala posada en escena dels locals que va fer que molt aviat els visitants s'adelentessin en el marcador desprès de deixar sol el nostre porter i que el Montbui aprofites molt bé que no guardaven la nostre esquena. Abans d'aquesta acció, el Gerard va estavellar al pal una bona ocasió que podia haver canviat el signe del partit.
El Montbui aquesta situació la va gestionar molt bé doncs no va tenir pressa en atacar i va alentir molt el joc, així la sensació per nosaltres es que anaven passant els minuts i no aconseguíem cap girar el resultat. I fins i tot els visitants van ampliar amb un gol més l'avantatge, aprofitant un embolic dins l'àrea. Era frustrant veure com no hi havia manera d'accelerar el partit i lo bé que el Montbui gestionava el ritme del partit. Així i tot seguim insistint i retallem distàncies al marcador, amb un gol de murri del Juanjo, amb el qual s'arribava al descans amb un 1-2 que deixava el partit bastant obert.
Però només començar la segona part fem la desena falta i el Montbui aprofita per fer el tercer, i 5 minuts desprès ens fan el quart.
Quedaven 20 minuts encara per endavant i vam pensar en la remuntada, però no era el nostre dia. A més a més ens vam cap ficar en l'arbitratge, que no va influir en el resultat final, però que en certs moments va fer que no juguéssim còmodes i concentrats amb el que tocava.
Ja cap el final fallem la desena falta per part d'ells, però en l'acció continuada, fem el segon.
Quedava molt poc i ho vam intentar però no era el nostre dia.
Sembla que ens està costant una mica trobar la regularitat en el nostre joc, però segur que a mida que vagin passant les jornades anirem trobant millor sensacions.
Aquest dimecres a Congrés, esperem que no ens sigui complicat arribar, doncs l'any passat un accident a les rondes, ens va fer arribar molt justets de temps, i que durant el partit les nostres sensacions siguin millors.