divendres, 13 de novembre del 2015

5a Jornada: Veterans CP Vilanova 3 - Mollet HC 2

Crònica: Victòria a casa dels Veterans del Club Patí Vilanova, potser va ser una victòria no gaire justa pel joc realitzat pels locals però si va ser justa per la insistència i per no perdre-li la cara al partit tot i anar durant 40 minuts del partit per sota en el marcador.

Foto dels dos equips
Perquè el partit va començar molt malament pels nostres interessos el primer minut en el segon atac que feia el Mollet, el Rai engaltava un llançament de pala creuat que l'Eduard no podia fer res per aturar. Era el seu primer llançament quan encara no havíem arribat a posicionar-nos en el partit i ja començàvem anar per sota en el marcador. Aquests primers minuts vam patir una mica i els del Mollet van tenir alguna oportunitat clara per ampliar el marcador, però l'Eduard va estar esplèndid i ens va mantenir dins del partit.
Una vegada passats aquests minuts, comencem a jugar, a tenir ocasions i clares, sols davant del porter, llançaments al pal, fins i tot un penal que para molt bé el porter visitant,..., i tant vam insistir que el David amb un llançament ras de cullera fa l'empat.
A partir d'aquest moment tenim per endavant un partit molt igualat, on els dos equips no arriscaven gaire en els atacs estàtics i es buscaven els contraatacs. Però en una errada defensiva col·lectiva aprofita el Mollet per fer el segon a falta de 8 minuts per acabar la primera part.
El Mollet a partir d'aquí comença a concentrar els seus esforços a defensar, doncs els nostres atacs comencen a ser més directes i no gaire controlats, però perillosos, així que asatjem la porteria del Mollet, però el porter està encertat i nosaltres un pèl imprecisos en les finalitzacions.

Moments de l'atac vilanoví.
Defensa del Mollet.

Agafem aire durant el descans, els últims 5 minuts de la primera part havien sigut un "corre-calles" provocat per nosaltres i que beneficiava més al Mollet que al nostre joc.
Ja més calmats comencem la segona part, amb la intenció de treballar més els atacs i no tenir cap descuit en defensa. Ells en canvi segueixen tenint més intenció de defensar que d'atacar, i els seus atacs comencen a ser menys intensos i la nostre defensa es va enfortint i l'Eduard no té tanta feina.
Els del Mollet passats deu minuts i sense que es mogués el marcador, modificant la defensa i es posen en zona. Aquí nosaltres ens col·lapsem i passem uns minuts on no som gens productius en atac, per sort en un atac estàtic molt poc treballat l'Oscar penja fluixeta la pilota dins el quadre visitant i aquesta entra a la porteria sense que ni davanters, ni defenses ni el propi porter puguin parar la pilota.
Un gol de sort, un gol lleig desprès de les ocasions treballades durant el partit.
Quedaven 10 minuts i havíem empatat. però dos minuts més tard el Mollet té la possibilitat de posar-se un altre cop per davant. Fem la desena falta. Per sort nostre, el Rai envia la pilota al pal i la següent jugada l'Eduard desvia la pilota. Seguim vius, ens perdonen la vida.
I així entrem als 5 últims minuts. Els atacs eren llargs, tots dos equips en zona, i sense arriscar gaire. En un contraatac nostre un llançament del David queda sota el cos del porter, booling.
Producte d'aquesta acció neix el gol definitiu, un booling mal defensat permet que la lluita de la pilota se l'emporti un jugador vilanoví, que en l'acció immediata d'entrar a porteria cedeix amb un passada al punt de penal on el David de primera fa el tercer de la nit, el segon de la seva conta particular.
Havíem remuntat, aquests dos gols rebuts al Mollet en la segona part moralment els afecta. La situació amb la qual arribaven al partit amb 4 partits perduts els hi estava pesant i això es notava en el seu joc, on la possibilitat de puntuar va poder amb un grup de veterans que tindria que tenir superada aquesta situació pel nivell que tenen, però potser per ser la primera vegada que si troben, es per això que els supera.
A falta de 1:30 fan ells la desena falta, tenim la possibilitat de sentenciar, però el Juanjo no pot superar el porter visitant. Ells tenen un parell de llançaments però no tenen aquella precisió que els feia tant letals i el partit acaba amb un resultat potser injust pel nostre joc, però al final el que conta és que la pilota entri dins la porteria un cop més que al contrari.

Resultat final, tres punts més i primera victòria a casa dedicada a la Cristina, la nostre seguidora més fidel.

Ahir vam tenir la sort de guanyar un partit, però hem d'estar més encertats per no patir tant. La pròxima setmana desplaçament difícil a la pista del Cerdanyola, un equip que la temporada passada ens va guanyar els dos partits i que a la seva pista és molt complicat guanyar i que està realitzant un molt bon començament de temporada. Nosaltres mirarem de recuperar efectius. El Jordi ahir ja va jugar uns pocs minuts desprès de la seva baixa. El Gerard per segona setmana no va poder jugar, i no sabem si estarà recuperat de la lesió per dijous pròxim, més alguna baixa laboral que pot haver, a veure amb quants efectius fem aquest desplaçament. Esperem seguir la ratxa dels partits de fora de casa, però serà molt complicat.