divendres, 6 de novembre del 2015

4a Jornada: CP Congrés A 2 - Veterans CP Vilanova 5

Crònica: Partit jugat dimecres a la nit, ja havíem comentat que l'equip arribaria al partit justs de jugadors, per lesions i baixes laborals, així que vam arribar sense canvis i amb la clara idea de dosificar el màxim els nostres esforços. Ells a la banqueta tenien 3 canvis i si buscaven un ritme alt al partit ens podrien destrossar.
Però l'inici del partit, els primers 20 minuts de partit, quan les cames responien, quan el cap estava clar i les idees també, tot va sortir rodó i davant la defensa en individual dels locals, els nostres atacs una vegada i una altre acabaven amb aproximacions perilloses a la porteria local.
Així van anar caient els gols. Primer el Juanjo, amb una jugada de murri. Desprès l'Eloi finalitzant amb un llançament creuat a l'escaire, desprès el David amb una arrossegada al primer pal molt maca i desprès el Juanjo finalitzant un atac on la pilota va passar pels sticks de tots els jugadors al primer toc i finalitzant amb una rematada al segon pal.
Van ser uns 20 minuts de somni, que ningú podia pensar que succeís.
A tot això els llançaments exteriors dels locals i alguna internada que feien l'Eduard ens donava la seguretat que necessitàvem.
Com no podia ser d'una altre manera ells demanen temps mort, canvien la defensa i aconsegueixen abans del descans en un contraatac fer el seu primer gol de la nit. Aquests últims 5 minuts vam patir molt, van arribar a porteria moltes vegades, en primers remats, en segons remat i fins i tot en tercers remats, el rebots eren seus, les ocasions eren seves, en 5 minuts van poder capgirar el resultat perfectament però l'Eduard va estar espectacular.
Mitja part i agafem forces i intentem parlar de com atacar la seva zona pressionant, que tants problemes ens havia donat.
Amb poc descans per l'hora que era, iniciem la segona part. Els primers atacs aconseguim trencar una mica la seva defensa, però ells amb els llançaments exteriors seguien creant perill, però en una jugada dels dos davanters de l'equip de dimecres, va fer que l'Eloi es quedés sol davant el porter i amb molta habilitat pinxa la pilota amb l'stick amb una mà i fa el cinquè, i per mi, la clau del partit, perquè si ells fan el segon abans potser estaríem parlant d'un altre resultat.
A partir d'aquí ells obren la defensa i nosaltres tenim moltes més ocasions, però les forces ja eren justetes i vàrem fallar moltíssimes ocasions o bé el porter local va estar més encertat.
En una internada en semi-fallo, la pilota es cola pel mig de la porteria. Era el seu segon però quedaven 5 minuts per acabar. Així era temps de gestionar els atacs i arribar al final sense gaires riscos.
Al final molt cansats vam acabar i els tres punts van caure del nostre costat, en una pista difícil i contra un equip del Congrés que no va tenir la seva millor nit, però que amb l'equip que té segur que més d'un rival patirà el seu bon joc.

El pròxim partit a casa contra el Mollet, un dels equips més potents de la lliga que no està passant per un bon moment pel que fa els resultats. Esperem que la ratxa a casa la canviem i arribi la primera victòria com a locals.

Foto final dels dos equips VETERANUUUUS!


Els herois del partit.

El David va aguantar tot el partit amb un trau a la cella, grande PAREJO!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog