dijous, 12 de novembre del 2015

5a Jornada: Veterans CP Vilanova - Mollet HC

Avui a les 22 hores tenim partit de Veterans a les Casernes. Ens visita un dels equips que ha estat en la última Final Four de Veterans i en la passada i estrenada Supercopa de Veterans. Un equip que sempre els dels punters de la lliga, però que aquest inici de temporada no li estan sortint bé les coses i els resultats no els està acompanyant.
No sabem quin equip ens trobarem si el de la temporada passada on ens van guanyar els dos partits en dos disputadissims partits, on es van decidir al tram final dels mateixos, o un Mollet on en el seu últim partit va rebre un seriòs correctiu per part del Cerdanyola en el derbi comarcal.
Per nosaltres pot ser un partit trampa, perquè encara no hem guanyat a casa i això ens pot provocar una mica de nervis i més si el Mollet surt super-motivadissim per corregir la trajectòria actual.















Així que aquesta nit una jornada més pels veterans vilanovins que segueixen amb jugadors lesionats i que afectarà a les rotacions perquè no sabem de la seva participació a hores d'ara. Així i tot intentarem competir i passar-ho bé contra un bon equip d'hoquei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog