divendres, 27 de novembre del 2015

7a Jornada: CE Noia 4 - Veterans CP Vilanova 4

Crónica: Bon partit el que es va jugar ahir la nit entre dos equips que sempre que juguen disputen encontres amb marcadors molt ajustats i que des de la tornada dels Veterans del CP Vilanova a la lliga A, sempre acabava en victòria vilanovina.

Foto dels dos equips veterans.
Ahir però els vilanovins ens vàrem desplaçar amb els efectius justos. Ja avisàvem a la prèvia que les lesions i els motius laborals estaven afectant les convocatòries. Així que amb 4 jugadors de pista i el Edu a la porteria ens presentàvem a l'ateneu.
La primera part comença amb 5 minuts bojos i de hoquei total. No existien defenses, ni atacs lents i treballats, tot eren contraatacs i en aquí els dos porters van començar a demostrar la classe que tenen perquè van fer un recital d'aturades a quina més espectacular. Durant aquest període amb el marcador 0-0, l'àrbitre xiula un penal al nostre favor per falta dins l'àrea. El David llençà i pilota al pal.
Passats aquests 5 minuts nosaltres comencem a parar una mica aquest ritme perquè sense canvis, no sabem si aguantaríem el partit. Aquest fet va beneficiar més als locals, doncs van començar a treballar més l'atac i tenir més paciència al moment d'atacar, però una vegada la defensa i unes altres l'Eduard, en estàtic no podien fer el gol.
En una contra és va avançar els locals, la defensa es va confiar en una pilota dividida, i en una acció individual resolt sol davant del nostre porter.
Als pocs minuts, una penjada lateral, és rematada de primeres pel vilanoví, però que viu a Sant Sadurní, el Marc, que així faria el primer dels dos gols que li faria al seu cosí.
I poc desprès una contra que no semblava tenir perill, i que acaba el Noia amb una arrastrada central toca el pal i l'esquena de l'Eduard i ens fan el tercer.
Quedaven 9 minuts de la primera part. Vam demanar temps mort. Estàvem bé, nosaltres teniem oportunitats amb els 2x2 de fons de pista, i no ens entrava la pilota i a ells en tres accions potser no tant clares ens havien fet 3 gols. Havíem de continuar i seguir concentrats en defensa.
Amb aquest resultat arribem al descans.
Durant el descans parlem d'apretar una mica més en defensa i en atac ser una mica més atrevits en els un contra un i fer més llançaments exteriors.

Resultat mitja part

L'equip descansant a la mitja part.
Fotos mitja part.

Així que l'inici de la segona part, el Noia especula més el seu atac, el marcador era clar i tampoc arriscaven gaire... El nostre atac va ser més consistent, vam llençar més de fora, varem moure la pilota més en tota la pista, això va fer obrir més la defensa individual del Noia que va fer durant tot el partit, així en una internada per la balla del David i superant el seu defensa, el fa encarar porteria i poder fer la passada al Jordi, que amb una gran acció individual, fa el primer de la nit i el seu primer gol de la lliga. El nostre pitxitxi ha despertat. Aquest gol el vam celebrar molt perquè el Jordi ha tingut una lesió i un inici de temporada no gaire normal amb ell, per la quantitat de gols que fa. Ens vam alegrar molt per ell.
20 minuts per endavant i creiem amb la remuntada. I al cap de pocs minuts, arriba el gol de la nit. Quin "xixarro". L'Oriol es marca un "coast to coast", enganxa la pilota el nostre camp, travessa el mig camp, la defensa local està molt oberta i entrant pel mig, supera el seu defensa amb una bona sotana, seguida per un ganxo a un costat superant l'ajuda i un ganxo a l'altre costat superant l'altre ajuda i ja davant del porter, el supera amb un ganxo a una mà i mig caient. Espectacular!!!

L'Oriol va fer el gol de la nit, es va fer un bon "autoregal" pel seu aniversari. Felicitats Oriol!
15 minuts pel final i estàvem dins del partit, 3-2, que ens donava molta moral i més amb l'execució del gol de l'Oriol. Però encara tindríem un contratemps.
El Noia tocat per aquestes dues accions intenta recuperar-se i augmenta el nivell i ritme de joc, canvia un parell de jugadors i es troba amb el quart de la nit. Literalment se'l troben, perquè un llançament exterior el para l'Eduard i el conseqüent rebuig va a parar a l'stick del Marc que sense moure'es i en l'aire només toca la bola perquè mansament entri a la porteria.
Aquí semblava que la cosa es complicava teníem que tornar a posar-nos dins del partit. I el nostre joc no va variar, seguim tenint oportunitats. Contraatacs, llançaments exteriors... però va ser una acció del Jordi en un u contra u, que superant el seu defensa aquest el fa caure dins l'àrea. Penal que ens donava la oportunitat de remuntar. El Juanjo per dues vegades, va fer el penal. Si, dues vegades perquè la primera la va fer repetir.
Quedaven uns 8 minuts de partits, la recta final semblava que moralment estàvem més endollats que els locals. A falta de 5 minuts una acció del Juanjo, típica, va fer l'empat.
D'aquí al final molta pressió per part del Noia, però les forces eren justes pels dos equips, així que entre faltes i faltes, passaven els minuts. Però de nou, un penal. Aquest cop pels locals, faltaven 3 minuts i el Noia podia emportar-se el partit. Però el varen fallar.
Nosaltres veien el resultat varem ser més conservadors fins al final, un punt és un punt i més vist com havia anat tot.

Marcador final, just repartiment de punts en el derbi comarcal.