dilluns, 7 de març del 2016

16a Jornada:HC Montbui 4 - Veterans CP Vilanova 0

Crònica de divendres, d'un partit en el qual el Montbui amb poca cosa més que un gran Moi Cervera i una bona defensa va tenir prou per emportar-se els tres punts.
Els veterans vilanovins es presentaven sense haver pogut competir en dues setmanes i això es va notar sobretot en l'atac on van ser molt poc precisos i les poques oportunitats que varen tenir les varen desaprofitar.
La primera part la defensa zonal nostra va estar en tot moment atenta i concentrada i així els locals patien per originar ocasions i en algun atac arribaven al passiu.
Ja transcorreguts més de 15 minuts de partit el marcador no es movia i va ser desprès d'un temps mort demanat pels locals que suposem que en jugada preparada van poder superar en tres passades la defensa i rematar a plaer el primer gol del partit.
Nosaltres seguim allargant els atacs i finalitzant amb llançaments d'aprop que un gran Mellado no deixava que la reacció vilanovina fos completa.
Així, apareix el Moi primer penjant una pilota dins l'àrea sense aparent perill, que amb un simple toc d'stick fa introduir el segon pels locals, i faltant molt poc per acabar la primera part, en un contraatac xut de lluny que pica el pal i el rebot surt disparat a l'esquena de l'Eduard que involuntàriament introdueix la pilota per fer el tercer.
Molt de premi pel Montbui, quan el partit estava bastant igualat.
La segona part el Montbui va especular més amb el marcador i no va arriscar gaire en els seus atacs, així i tot, quasi sense voler el Moi fa al quart penjant la pilota des de darrere la porteria, que l'Eduard sense poder fer res i picant-li la pilota a l'stick, s'introdueix dins la porteria sent el quart i definitiu gol.
Nosaltres pugem linies intentem sortir al contraatac, però no és el nostre dia. Fins i tot fallem la falta directe corresponent a la desena falta acumulativa. Els xuts sortien mossegats i quan eren bons, els defenses o el porter estaven allà.
La falta d'activitat es va notar, encara que varem fer un bon partit en defensa, el no ser efectius de cara porteria va fer que el Montbui tingués un partit plàcid de controlar.

Foto final, amb molta canalla, esperem la pròxima poder donar alguna alegria als nostres seguidors

Ara desprès de dues setmanes de parón obligat, toca recuperar partits ajornats així que abans de Setmana Santa tenim un calendari apretat.
Demà ens desplacem a Manlleu, partit complicat, per que es un equip que a casa seva no perd gaires punts i per la seva competitivitat. Esperem estar més encertats de cara porteria i que la defensa segueixi al seu nivell.
I dijous ens visiten els companys del Congrés, que a casa seva ens va sortir uns dels millors partits del que portem de lliga i que de ben segur ens voldran la revantxa.

Esperem tenir més sort en aquests partits i més amb el que sembla la més que probable incorporació d'una nova peça als veterans vilanovins, que esperem que si no pot debutar dijous a casa o faci en el derbi comarcal a Calafell el pròxim dimarts on els tres punts seran importants pels dos equips degut a la classificació actual dels dos equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog