dilluns, 21 de març del 2016

18a Jornada : Mollet HC 3 - Veterans CP Vilanova 4

Crònica: Partit vital, tres punts importants tant per el Mollet com per nosaltres, doncs estem a la classificació per la part baixa i tots dos equips lluitant per salvar la categoria.

El partit començava amb la noticia, que no vam poder anunciar abans, doncs es tenia que produir el dimarts a Calafell, però no va ser possible per motius laborals, però el divendres si que va poder debutar amb l'equip el Miki Castel, que com sempre amb el seu olfacte golejador ens va ajudar amb un gol a guanyar tres punts que donen molta moral.

Foto del Miki, encara la camiseta no té l'escut i el número, no ens va donar temps.
Aquesta nova incorporació sembla que va donar moral a la resta de l'equip desprès de la desfeta a Calafell, que podia ser esperada, però no la manera i el resultat.

Així va ser, doncs l'inici del partit nostre va ser més sòlid, abans de començar varem parlar molt sobre la nostre defensa, i a partir d'aquí varem construir un millor atac, les defensa zonal del Mollet la vàrem superar un parell de vegades amb oportunitats clares per nosaltres a la tercera el Jordi va aprofitar una bona assistència dins l'àrea per marcar el primer.

Però davant teniem un equip competitiu i amb molta qualitat, i ajustant aquestes errades defensives van començar a portar el pes del partit, nosaltres estàvem defensant força bé però l'astúcia del veterà Pepe Busquets va fer que dos pilotes penjades a l'àrea fluixes les pogués tocar i posar el Mollet per davant del marcador. 

Això va passar en un tram del partit on nosaltres vam deixar de ser ofensius i quan ens vam tornar a posar a atacar va sortir la màgia del Miki, doncs primera pilota que toca el porter local la para amb el casc quan ja entrava la pilota i a la segona que toca, gol!

Un empat que feia justícia a les oportunitats de tots dos equips i que reflexava la igualtat a pista.

La segona part comença amb un Mollet més ofensiu, i nosaltres esperant l'oportunitat al contraatac, però els locals estaven endollats i van marcar el tercer. Semblava que passaria com molts partits on les segones parts desapareixem i donem el partit per perdut, però aquest cop, ens vam mantenir, vam defensar amb ungles i dents uns minuts posteriors on el Mollet va a pretar molt, l'Eduard va estar espectacular i la defensa que en alguns moments es veia desar-bolada defensava com podia les bones circulacions de pilota dels locals.

Moments on la defensa nostre va patir molt.

El Rai intentant marcar, cosa que no va poder fer en les ocasions que va tenir.

Típica jugada, on la 1a part va originar els dos gols locals, penjada i la toca el Pepe.

Llançaments potents els de Miki Roure.

Més ocasions del Rai, ai!! si la dona al segon pal!

Vam defensar amb tot!

Aquí l'Eduard salvant un gol desprès d'una bona acció local.

Circulacions ràpides i defensa insistent del Veterans del CP Vilanova.

El Pepe, sempre amb la canya a punt!

El Miki també ho va intentar però l'Eduard i la defensa el van parar.

La insistència local no va tenir premi.

Alguns cops vam tenir que fer alguna falta que altre.

En un espai tan reduït de la pista 7 jugadors dels 10 que hi han, perquè us feu una idea de la pressió local.

El Mollet ho va intentar de totes però no va tenir fortuna.
L'Eloi aportant el seu granet de sorra a la nostre defensa.

I va aparèixer el Jordi, en un jo contra el món, doncs en una pilota tallada en defensa se'n va sol contra dos defenses i amb un llançament creuat buscant l'escaire, fa l'empat a tres faltant 10 minuts per acabar. Un gol molt celebrat per nosaltres i que ens donava oxigen pel final de partit i que en treia una mica als locals.
Moralment va fer malt aquest cop als locals doncs de ser clars dominadors van passar a ser dominats i en aquestes en una transició ràpida i aprofitant una badada defensiva local el David pot apropar-se a la porteria sense cap oposició i marcar amb una arrossegada letal, el 3-4.

Secuencia del empat a 3, el Jordi talla en defensa

El Jordi sol contra el mon!!

El Jordi la clava a l'escaire!!
El David, ens acabava de posar per davant el marcador.
Desprès del 3-4 del David.
L'equip fent pinya i anant a per la victòria!

Desprès de posar-nos per davant el Mollet les forces se li van acabar així i tot, va donar-ho tot fins al final deixant la defensa bastant oblidada i aquí vam poder sentenciar, però la gran actuació del porter local o el desencert dels nostres davanters en ocasions clares van fer que no féssim més gols, ells també les van tenir, van ser 5 minuts de molts nervis, uns cridant que s'anessin al racó a passar els segons, i altres de cara a porteria a sentenciar, però no va moure's el marcador.



El Miki sol de marca, apunt de fer el 5è.

El Juanjo també en va tenir alguna però no va tenir la seva nit.

El David desprès de fallar una sol davant el porter.

El Miki en un dos contra el porter fallant a porteria buida.

Una altre del Miki sol davant del porter local i sense poder sentenciar.

Foto de l'equip de divendres
El millor el sopar amb el companys del Mollet, bon ambient i parlant d'algun que altre Torneig d'estiu, gran sopar i bon cava el que vam estar convidats per celebrar el sant del Pepe i dels molts pares que estàvem a taula.
Part del sopar, que va ser dels millors que hem provat.

Foto dels veteranuuus, amb la ampolla de cava. 

Ara parem desprès de dues setmanes on hem jugat 5 partits, 4 a fora i un com a local, amb un balanç de 2 victòries i tres derrotes. I amb la sensació que queda molt i molts partits encara per decidir quina classificació final obtindrem. El que tenim clar es que aquesta és una de les millors lligues i més igualades dels últims anys a la OLD LEAGUE, i que encara que dos equips van destacats, aquests els hi costa guanyar tot i la diferència de punts. Felicitar a tos els equips pel nivell, pel companyarisme que hi ha i el bon rotllo dels 3ers temps, que continuï la festa que ara ve lo bo.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog