dimecres, 16 de març del 2016

Veterans CP Calafell 7 - Veterans CP Vilanova 3

Bona primera part per part nostre, on vam marxar amb un 2-3 favorable que donava esperances de fer un bon resultat a la difícil visita a Calafell.
Segona part per oblidar, on l'eficàcia local per aprofitar les errades defensives nostres va fer que el marcador s'enfiles a una quantitat de gols que potser no reflectia la igualtat entre els dos equips.

Foto dels dos equips veterans en el partit d'ahir.

I com no pot ser d'una altre manera, bon tercer temps amb els companys del Calafell.

Ara toca tornar a jugar divendres i intentar aixecar la moral. El partit d'ahir ja es aigua passada i hem de seguir intentar competir amb les màximes prestacions. Les lesions, les baixes de jugadors importants i el debut en la categoria d'algun dels nostres jugadors, fa que l'equip estigui en un procés de adaptació que encara dura.
Divendres a Mollet segur, que competirem millor doncs, el que ens falta es més regularitat en el joc i poder enllaçar un partit rodó sencer, i no jugar a estones com fins ara.

Així que divendres a les 22:00 estarem a Mollet per seguir disfrutant d'aquesta lliga tant competida i que ningú va dir que fos fàcil guanyat o puntuar. Els rivals són forts i també competeixen i nosaltres ens hem d'adaptar lo abans possible.