dilluns, 14 de març del 2016

Crònica del últim partit i avantmatx del derbi comarcal

Dijous varen jugar un partit molt competit entre dos equips de nivell i qualitat semblant. La diferència la va posar el àrbitre, amb dos accions calcades, on en una anul·la un gol als locals en un moment clau del partit per els locals i en una acció semblant dona per vàlid la mateixa acció al jugador visitant, fent el definitiu 3-4 a falta de minut i mig pel final.
Això no treu que l'equip visitant va fer un molt bon partit, i que els dos porters van estar molt encertats, no traiem mèrit als tres punts obtinguts pel Congrés, però aquest cop va beneficiar un canvi en el reglament per part del col·legiat i ja no comento la última acció del partit en uns clars peus dintre l'àrea que no va voler xiular.

Foto final dels dos equips

A la mitja part tot estava encara per decidir.

El Congrés tampoc les tenia totes a la mitja part.

Com sempre bon 3er temps al bar del pavelló amb els acudits del Ñoño!


Però més val passar pàgina i no donar-hi més voltes, els companys del Congrés van estar més concentrats que nosaltres i van aprofitar molt bé les nostres errades defensives, i com sempre a nosaltres ens costa un món fer un gol i desprès els regalem.

Esperem demà millorar, perquè el rival estarà molt motivat, porta uns quant partits traient bons resultats i competint amb més ganes d'un temps cap aquí que els ha fet enganxar-se per la salvació de la categoria, així que demà a les 22:30 a Calafell un derbi, corresponent a la jornada perduda en la primera volta i que segurament, tindrà de tot, hoquei, competició, tensió, rialles i sobretot veterania a la pista i molt bon rotllo entre dos bons equips que ja fa molt que es coneixen i que saben perfectament el que poden donar tan uns com d'altres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog